Kim Olsson

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Genkendelsen 2017 Sminkør DK/Kort fiktion
Ulvepigen Tinke 2002 Makeup DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Sminkeassistent DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Special effekt-makeup DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Makeup DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Special effects makeup-assistent DK/Spillefilm
Arilds tid 1988 Sminkeassistent U/Spillefilm
Ved vejen 1988 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412