Karin Rørbech

/F. 1967

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Dicte 2 2014 Lisa Tv-serie
En kongelig affære 2012 Julianes hofdame DK/Spillefilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Hanne DK/Kort fiktion
Ambulancen 2005 Kvindelig bilist DK/Spillefilm
Glimt af mørke 2004 Gæst DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Sekretær DK/Kort fiktion
Regel nr. 1 2003 Militærsygeplejerske DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Hartmanns flirt DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Tinkes mor DK/Spillefilm
Når lysterne tændes 2001 Vred kvinde DK/Kort fiktion
Skyggen 1998 Barbie DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Marie DK/Spillefilm
Tempo 1998 Lærerinde og violinist DK/Eksperimentalfilm
Majoren 1998 Servitrice Tv-film
Hvide løgne 1998 Camilla Hald Tv-serie
It's a Game 1998 Kone DK/Kort fiktion
Nattevagten 1994 1. pige på universitetet DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412