Hans Olsson

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
To minutter for sent 1952 Lyd DK/Spillefilm
Vi arme syndere 1952 Lyd DK/Spillefilm
Familien Schmidt 1951 Lyd DK/Spillefilm
Mød mig på Cassiopeia 1951 Lyd DK/Spillefilm
Susanne 1950 Lyd DK/Spillefilm
Vesterhavsdrenge 1950 Lyd DK/Spillefilm
For frihed og ret 1949 Lyd DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Lyd DK/Spillefilm
Palle alene i verden 1949 Tonemester DK/Kort fiktion
Berlingske Tidende 1749-1949 1949 Lyd DK/Kort fiktion
Eventyret om en by 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
I de lyse Nætter 1948 Lyd DK/Spillefilm
Tre år efter 1948 Lyd DK/Spillefilm
Landsbykirken 1947 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sikken en Nat 1947 Lyd DK/Spillefilm
Soldaten og Jenny 1947 Lyd DK/Spillefilm
Oktober-Roser 1946 Lyd DK/Spillefilm
Op med lille Martha 1946 Lyd DK/Spillefilm
En ny Dag gryer 1945 Lyd DK/Spillefilm
Spurve under Taget 1944 Lyd DK/Spillefilm
Lev Livet let 1944 Lyd DK/Spillefilm
To som elsker hinanden 1944 Lyd DK/Spillefilm
Kriminalassistent Bloch 1943 Lyd DK/Spillefilm
Tror du jeg er født i Gaar! 1941 Lyd DK/Spillefilm
En ganske almindelig Pige 1940 Lyd DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412