Jan Andersen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Weather forecast 1994 Medvirkende DK/Kort fiktion
Europa 1991 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Lys DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Belysningsassistent DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Lys DK/Spillefilm
Christian 1989 Lys DK/Spillefilm
17 op 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
300 mil til himlen 1989 Lys DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Pigen i gyngen 1988 Lyssætter U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412