Erik Aaes

1899-1966

Scenograf, produktionsdesigner. Født 27/4 1899, død 19/3 1966.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Sult 1966 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Jensen længe leve! 1965 Produktionsdesign DK/Spillefilm
De blå undulater 1965 Produktionsdesign Tv-film
Regnvejr og ingen penge 1965 Scenograf Tv-serie
I brændingen 1965 Set rekvisitør Tv-film
Tine 1964 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Premiere i helvede 1964 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Dronningens vagtmester 1963 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Sekstet 1963 Produktionsdesign DK/Spillefilm
En søndag i september 1963 Produktionsdesign U/Spillefilm
Weekend 1962 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Lykkens musikanter 1962 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Harry og kammertjeneren 1961 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Komtessen 1961 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Ullabella 1961 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Den blodrøde cirkel 1960 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gymnasiepigen 1960 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Frihedens pris 1960 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Skrækbanden 1960 Produktionsdesign U/Spillefilm
Frøen 1959 Produktionsdesign U/Spillefilm
Das haut einen Seemann doch nicht um 1958 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det lille hotel 1958 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Mor skal giftes 1958 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Manden, der ikke ku' sige nej 1958 Produktionsdesign U/Spillefilm
Der var engang en gade 1957 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Natlogi betalt 1957 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Sønnen fra Amerika 1957 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Amor i telefonen 1957 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Kærlighed mod betaling 1957 Byggekoordinator U/Spillefilm
Skarpe skud i Nyhavn 1957 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den kloge mand 1956 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Tante Tut fra Paris 1956 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Ordet 1955 Scenograf DK/Spillefilm
Gengæld 1955 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Flugten til Danmark 1955 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ild og jord 1955 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Mod og mandshjerte 1955 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Et eventyr om tre 1954 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Sukceskomponisten 1954 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Tivoligarden spiller 1954 Produktionsdesign DK/Dokumentarfilm
Hejrenæs 1953 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Min søn Peter 1953 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Avismanden 1952 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Kærlighedsdoktoren 1952 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Ta' Pelle med 1952 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Hold fingrene fra mor 1951 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Dorte 1951 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Vores fjerde Far 1951 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Mosekongen 1950 Produktionsdesign DK/Spillefilm
I gabestokken 1950 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Din fortid er glemt 1950 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Lyn-fotografen 1950 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Smedestræde 4 1950 Produktionsdesign DK/Spillefilm
For frihed og ret 1949 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Palle alene i verden 1949 Scenograf DK/Kort fiktion
Det gælder os alle 1949 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Den stjålne minister 1949 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Lejlighed til leje 1949 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Kristinus Bergman 1948 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Calle og Palle 1948 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Hvor er Far? 1948 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Hatten er sat 1947 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Lykke paa Rejsen 1947 Produktionsdesign DK/Spillefilm
My Name is Petersen 1947 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Far betaler 1946 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Den usynlige Hær 1945 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Mens Sagføreren sover 1945 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Otte Akkorder 1944 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Det kære København 1944 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Det store Ansvar 1944 Produktionsdesign DK/Spillefilm
De tre Skolekammerater 1944 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Familien Gelinde 1944 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Vredens Dag 1943 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Erik Ejegods Pilgrimsfærd 1943 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Mine kære Koner 1943 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Som du vil ha' mig - ! 1943 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Møllen 1943 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Regnen holdt op 1942 Koreografi DK/Spillefilm
Et Skud før Midnat 1942 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Ta' Briller paa 1942 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Ballade i Nyhavn 1942 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Nat-Ekspressen (P. 903) 1942 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Naar Bønder elsker 1942 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Baby paa Eventyr 1942 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Vi kunde ha' det saa rart ! 1942 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Tante Cramers Testamente 1941 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Wienerbarnet 1941 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Tak fordi du kom, Nick - ! 1941 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Tag det som en Mand - ! 1941 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Peter Andersen 1941 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Tobiasnætter 1941 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Vagabonden 1940 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Elverhøj 1939 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Den gamle Præst 1939 Produktionsdesign DK/Spillefilm
En lille Tilfældighed 1939 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Balletten danser 1938 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Cocktail 1937 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Plat eller Krone 1937 Art director DK/Spillefilm
Bag Københavns Kulisser 1935 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Yvette 1928 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412