Søren Malling

/F. 1964

Skuespiller. Født 1964. Uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 1988-92.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Slangens gave 2018 Våbenmesteren DK/Spillefilm
Heartstone 2017 Sven DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Simon DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Mogens Palle DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Gud/Uffe DK/Spillefilm
Forældre 2016 Kjeld, 52 år DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Johan DK/Spillefilm
Find Dory 2016 Stemme U/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2016 Heinz DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Tonni Tv-serie
Idealisten 2015 Marius Schmidt DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Franz DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Våbenmesteren DK/Spillefilm
Krigen 2015 Martin R. Olsen DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte 2015 Tankpasser DK/Spillefilm
Losers United 1:6 2015 Køter Tv-serie
Losers United 2:6 2015 Køter Tv-serie
Losers United 3:6 2015 Køter Tv-serie
Losers United 4:6 2015 Køter Tv-serie
Losers United 5:6 2015 Køter Tv-serie
Losers United 6:6 2015 Køter Tv-serie
1864 2014 Johan Larsen Tv-serie
Flyvere i natten 2014 Bo DK/Kort fiktion
Katusha 2014 Far DK/Kort fiktion
Ettor & nollor 2014 Frank Tv-serie
Skytten 2013 Flemming Kure, sikkerhedschef, PET DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Knud DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Tom Tv-serie
Europamestrene 2013 Medvirkende Tv-serie
Borgen 3 2013 Torben Friis Tv-serie
En kongelig affære 2012 Hartmann DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Peter C. Ludvigsen DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Bastian DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Revisor DK/Spillefilm
Gnomeo & Julie 2011 Stemme U/Spillefilm
Borgen 2 2011 Torben Friis Tv-serie
Alting bliver godt igen 2010 Karl DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Peter Kvist Tv-serie
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Svendsen DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Torben Friis Tv-serie
Vølvens forbandelse 2009 Poppo DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Lægen DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The movie 2009 Jacob Duvantier DK/Spillefilm
Storm 2009 Simon DK/Spillefilm
Æblet & ormen 2009 Stemme DK/Spillefilm
Julefrokosten 2009 Torben DK/Spillefilm
H*A*S*H 2009 Stemme Tv-serie
Blå mænd 2008 Varberg DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Søren Karlsen DK/Spillefilm
Beverly Hills chihuahua 2008 Stemme U/Spillefilm
Deroute 2008 Steffen Tv-serie
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Tommy Jensen, kursusleder DK/Spillefilm
De unge år 2007 Hans Jørgen DK/Spillefilm
Kaffepausen 2007 Erik DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Jan Meyer Tv-serie
Rene hjerter 2006 Bent DK/Spillefilm
Snart kommer tiden 2006 John DK/Kort fiktion
Anklaget 2005 Forsvarer DK/Spillefilm
Tyren 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
Små skred 2003 Manden DK/Kort fiktion
Er du skidt, skat? 2003 Kurt Tv-serie
Charlie Butterfly 2002 Brandmand 1 DK/Spillefilm
Polle Fiction 2002 Karsten Kørelærer DK/Spillefilm
Livsforsikringen 2002 Medvirkende DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Steen Tv-serie
Den gang jeg slog tiden ihjel 2001 John DK/Kort fiktion
Bænken 2000 Mand DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Betjent Madsen Tv-serie
Mifunes sidste sang 1999 Palle Alfons DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Løber DK/Spillefilm
Stævnemødet 1998 Irving DK/Kort fiktion
Bryggeren 1996 1. arbejder Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412