Kenneth Berg

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Aminas breve 2017 Location manager DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Location assistent DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Location manager DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Location manager Tv-serie
1864 - brødre i krig 2016 Location scout DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2016 Location manager DK/Spillefilm
En chance til 2015 Location manager DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Location manager DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Location manager DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Location manager Tv-serie
1864 2014 Location scout Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Location manager, 2. unit DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Location manager DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Location manager DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Location scout DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Location manager DK/Spillefilm
Tarok 2013 Location manager DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Location manager Tv-serie
Min søsters børn alene hjemme 2012 Location manager DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Location manager DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Location manager DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Location-assistent DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Location scout DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Location manager DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Location manager DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Location manager (præproduktion) DK/Spillefilm
Storm 2009 Location manager DK/Spillefilm
Profetia 2009 Location scout DK/Spillefilm
Superbror 2009 Location manager DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Location scout DK/Spillefilm
Dansen 2008 Location manager DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Location manager DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Location manager DK/Spillefilm
Uden for kærligheden 2007 Location manager DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Location manager DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Location manager Tv-serie
De unge år 2007 Location manager DK/Spillefilm
Allegro 2005 Location manager DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Location manager DK/Spillefilm
Anna 2000 Produktionsleder DK/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Location manager DK/Spillefilm
Camping 1990 Produktionsleder DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Produktionsleder DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Produktion DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Produktion DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Station 13 1988 Produktionsassistent Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412