Julien Naudin

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Under the Tree 2018 Foley artist U/Spillefilm
At elske Pia 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Darling 2017 Foley artist DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Foley artist DK/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Foley artist DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2016 Foley artist DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Foley artist DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2016 Foley artist DK/Spillefilm
In Embryo 2016 Foley artist U/Spillefilm
Dicte 3 2016 Foley artist Tv-serie
Mænd og høns 2015 Foley artist DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Foley artist DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Foley artist Tv-serie
Kampen om det tunge vand 2015 Foley artist Tv-serie
I am Here 2014 Foley artist DK/Spillefilm
1864 2014 Foley artist Tv-serie
Kartellet 2014 Foley artist DK/Spillefilm
Serena 2014 Foley artist U/Spillefilm
Dicte 2 2014 Foley artist Tv-serie
Skytten 2013 Foley artist DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Foley artist DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Foley artist DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Foley artist DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Foley artist DK/Spillefilm
Vi er de bedste 2013 Tramp U/Spillefilm
Volcano 2012 Foley artist U/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Foley artist DK/Spillefilm
Into the White 2012 Foley artist U/Spillefilm
Melancholia 2011 Foley artist DK/Spillefilm
Værelse 304 2011 Foley artist DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Foley artist DK/Spillefilm
Jensen & Jensen 2011 Foley artist DK/Spillefilm
Intet kan røre mig 2011 Foley artist DK/Kort fiktion
Kvinden der drømte om en mand 2010 Foley artist DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Foley artist DK/Spillefilm
Submarino 2010 Foley artist DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Foley artist DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Foley artist DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Mammut 2009 Foley artist U/Spillefilm
Antichrist 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Storm 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Ønskebørn 2009 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Simon & Malou 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Superbror 2009 Foley artist DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Foley artist DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Foley artist DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Foley artist DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Foley artist DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Geräusch DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Foley artist DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 Foley artist DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Foley artist DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Foley artist DK/Spillefilm
Fighter 2007 Foley artist DK/Spillefilm
De unge år 2007 Foley artist DK/Spillefilm
Lotto 2006 Foley artist DK/Spillefilm
Asterix og vikingerne 2006 Lydeffekter U/Spillefilm
Walter & Virginia 2006 Foley artist U/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Foley artist DK/Spillefilm
Prag 2006 Foley artist DK/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Foley artist DK/Spillefilm
The prize of the Pole 2006 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Bázo 2005 Foley artist U/Spillefilm
Anklaget 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Opbrud 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Drabet 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Allegro 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Foley artist DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Foley artist U/Spillefilm
Terkel i knibe 2004 Foley artist DK/Spillefilm
Brødre 2004 Foley artist DK/Spillefilm
Dogville 2003 Foley artist DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Foley artist DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Foley artist DK/Spillefilm
Arven 2003 Foley artist DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Foley artist DK/Spillefilm
Nu 2003 Foley artist DK/Kort fiktion
Manden bag døren 2003 Foley artist DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Foley artist DK/Spillefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Foley artist DK/Spillefilm
Bagland 2003 Foley artist DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Foley artist DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Foley artist, 2. unit DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Foley artist DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Foley artist DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Foley artist DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Lyd DK/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Foley artist U/Spillefilm
Grev Axel 2001 Foley artist DK/Spillefilm
Kat 2001 Foley artist DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Foley artist DK/Spillefilm
Leïla 2001 Foley artist DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Foley artist DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Foley artist DK/Spillefilm
The Others 2001 Foley artist U/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Foley artist U/Spillefilm
Max 2000 Foley artist DK/Spillefilm
Her i nærheden 2000 Foley artist DK/Spillefilm
På fremmed mark 2000 Foley artist DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Foley artist DK/Spillefilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Foley artist DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Foley artist DK/Spillefilm
Bænken 2000 Foley artist DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Foley artist DK/Spillefilm
Anna 2000 Foley artist DK/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Foley artist U/Spillefilm
El bola - Kuglen 2000 Foley artist U/Spillefilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Foley artist DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Foley artist DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Foley artist DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Foley artist DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Foley artist DK/Spillefilm
Kys, kærlighed og kroner 1998 Foley artist DK/Kort fiktion
Karrusel 1998 Foley artist Tv-serie
Ørnens øje 1997 Foley artist DK/Spillefilm
Øen i Fuglegaden 1997 Foley artist DK/Spillefilm
Wolfgang 1997 Foley artist DK/Kort fiktion
Ossos 1997 Foley artist U/Spillefilm
Antons blå flyver 1996 Foley artist DK/Spillefilm
Ondt blod 1996 Foley artist DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Foley artist DK/Spillefilm
Jerusalem 1996 Foley artist U/Spillefilm
Balladen om Holger Danske 1996 Foley artist DK/Spillefilm
Blomsterfangen 1996 Foley artist DK/Kort fiktion
Menneskedyret 1995 Foley artist DK/Spillefilm
Operation Cobra 1995 Foley artist DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Foley artist DK/Spillefilm
Cirkus Ildebrand 1995 Foley artist DK/Spillefilm
Farinelli - kastratsangeren 1994 Lydeffekter U/Spillefilm
Den russiske sangerinde 1993 Foley artist DK/Spillefilm
De frigjorte 1993 Lyd DK/Spillefilm
Slangebøssen 1993 Lydeffekter U/Spillefilm
Sort lucia 1992 Foley artist U/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Foley artist DK/Spillefilm
Europa 1991 Foley artist DK/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Foley artist DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 Foley artist DK/Spillefilm
Chopin - min elskede 1991 Foley artist U/Spillefilm
Camping 1990 Foley artist DK/Spillefilm
Casanova 1990 Foley artist DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Toneassistent DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Foley artist DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Foley artist DK/Spillefilm
17 op 1989 Foley artist DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412