Antony Castle

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Sikke et cirkus 2017 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Undercover 2016 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2016 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Iqbal & superchippen 2016 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Miraklet 2014 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Antboy 2013 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Happy End 2012 1. instruktørassistent U/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Belinda Beautiful 2012 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Talenttyven 2012 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Pendlerkids 2012 Line producer Tv-serie
Frihed på prøve 2010 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Headhunter 2009 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 1. instruktørassistent Tv-serie
Tempelriddernes skat III 2008 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Walter & Virginia 2006 1. instruktørassistent U/Spillefilm
Bázo 2005 1. instruktørassistent U/Spillefilm
Dommeren 2005 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Klovn 2005 Instruktørassistent Tv-serie
Hannah Wolfe 2004 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Zafir 2003 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Flyvende farmor 2001 Instruktørassistent DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Motello 1998 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Liv - et billeddigt 1991 Producer DK/Eksperimentalfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412