Ole Kragh-Jacobsen

/F. 1956

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Det som ingen ved 2008 Stillfotograf DK/Spillefilm
Troells troldspejl 2008 Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
Hvid nat 2007 Stills DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Stills DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Stillfotograf DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Stills DK/Spillefilm
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Stills DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Stills DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Stills DK/Spillefilm
Solkongen 2005 Stillfotograf DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Stillfotograf DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Stills DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Stills DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Stillfotograf DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Stills Tv-serie
Min søsters børn i sneen 2002 Stillfotograf DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Stills DK/Spillefilm
Flyvende farmor 2001 Stillfotograf DK/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Stills U/Spillefilm
Kat 2001 Stills DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Stillfotograf DK/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Stills Tv-serie
Susanne Sillemann 2000 Stills DK/Kort fiktion
Bænken 2000 Stills DK/Spillefilm
Zacharias Carl Borg 2000 Stills DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Stills Tv-serie
Bror, min bror 1999 Stills DK/Kort fiktion
Den eneste ene 1999 Stills DK/Spillefilm
Antenneforeningen 1999 Stills DK/Kort fiktion
Genfærd 1999 Stills DK/Kort fiktion
Bye bye blue bird 1999 Stillfotograf DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Stills DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Stills U/Spillefilm
Nonnebørn 1997 Stills DK/Spillefilm
Bella min Bella 1996 Stills DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Stills DK/Spillefilm
En loppe kan også gø 1996 Stills DK/Spillefilm
Pigen med de grønne øjne 1995 Stills DK/Kort fiktion
Farligt venskab 1995 Stills DK/Spillefilm
Cirkus Ildebrand 1995 Stills DK/Spillefilm
Juletestamentet 1995 Stills Tv-serie
Drengene fra Sankt Petri 1991 Stillfotograf DK/Spillefilm
Camping 1990 Stillfotograf DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Stillfotograf DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Stillfotograf DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Stillfotograf DK/Spillefilm
Guldregn 1988 Stillfotograf DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Stillfotograf DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Stillfotograf DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412