Inga Reim

1904-1987

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Klitgården 1985 Dagmar Nielsen Tv-serie
Uden støtte fra befolkningen kunne vi ingenting udrette 1980 Medvirkende Tv-film
Faderen 1974 Medvirkende Tv-film
Tænk på et tal 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 1964 Dame i rejseselskabet DK/Spillefilm
Weekend 1962 Fru Cornelius, frokostgæst DK/Spillefilm
En sømand går i land 1954 Gæst i "Den store sejler" DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Tilskuer ved vejrhaneafsløring DK/Spillefilm
Støt står den danske sømand 1948 Konsulens sekretær DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412