Birgitte Skov

Producer. Birgitte Skov har produceret en række af kort- og spillefilm, heriblandt kortfilmene "Vi der blev tilbage" (2007), som blandt andet blev udtaget til konkurrence på Festivalen i Venedig og "Lulu" (2014), som modtog en Robert for bedste lange novellefilm, samt spillefilmene "Bagland" (2003), der ligeledes modtog en Robert for bedste børne- og familiefilm i 2004, og "Voksne mennesker" (2005), der blev udtaget til Un Certain Regard i Cannes og siden modtog en række internationale priser.

I 2017 producerede Birgitte Skov både Jacob Bitschs drama "Aminas breve" og Max Kestners science-fiction drama "QEDA" samt ko-producerede Janus Metz' "Borg", der blev udtaget som åbningsfilm på Toronto Film Festival.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Producer DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Producer DK/Spillefilm
Borg 2017 Co-producer U/Spillefilm
Hjertestart 2017 Co-producent U/Spillefilm
Pistol 2016 Konsulent DK/Kort fiktion
Lulu 2014 Producer DK/Kort fiktion
10 timer til Paradis 2012 Executive producer DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Producer DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Producer DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Producer DK/Kort fiktion
Det gode hjerte 2009 Co-producer U/Spillefilm
Hvid nat 2007 Producer DK/Spillefilm
Vi der blev tilbage 2007 Producer DK/Kort fiktion
Voksne mennesker 2005 Produktion DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Producer DK/Spillefilm
Bagland 2003 Producer DK/Spillefilm
Dykkerdrengen 2002 Producer DK/Kort fiktion
Skoda 2001 Producer DK/Kort fiktion
Max 2000 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Udenfor 2000 Producer DK/Kort fiktion
Bror, min bror 1999 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Svensk roulette 1997 Produktion DK/Kort fiktion
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Bedste kortfilm 2012 Mexico Festival Int. De Cine Para Niños 2012 Her bor Jensen
Special Jury Award:
Rune Schjøtt
2011 Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2011 Skyskraber
For Tomorrow Award - Youth Jury:
Rune Schjøtt
2011 Oulu Int. Children's Film Festival 2011 Skyskraber
Special Pris:
Louise N. D. Friedberg
2011 Baltic Debuts Film Festival 2011 Eksperimentet
Prize of the Press 2009 Lille European Film Festival 2009 Vi der blev tilbage
Bodil, Bedste Mandlige Birolle 2008 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2008 Hvid nat
Robert, Bedste Mandlige Hovedrolle 2008 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2008 Hvid nat
1st prize children's jury 2008 Chicago Int. Children's Film Festival 2008 Vi der blev tilbage
Bedste Film 2006 Göteborg International Film Festival 2006 Voksne mennesker
Bedste Manus:
Dagur Kári
Rune Schjøtt
2006 Troia Int. Film Festival (Setúbal) 2006 Voksne mennesker
Bedste Mandlige Birolle:
Nicolas Bro
2006 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2006 Voksne mennesker
Bedste Filmfotograf:
Manuel Alberto Claro
2006 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2006 Voksne mennesker
Bedste skuespiller:
Nicolas Bro
2006 Wien EU XXL Film Cabourg/France 2006 Voksne mennesker
Iris Award for bedste film 2005 Brussels Film Festival 2005 Voksne mennesker
Bedste Film 2005 Ljubljana International Film Festival 2005 Voksne mennesker
Bedste Film 2005 Icelandic Film and Television Academy 2005 Voksne mennesker
Bedste Manus 2005 Icelandic Film and Television Academy 2005 Voksne mennesker
Bedste Lyd 2005 Icelandic Film and Television Academy 2005 Voksne mennesker
Bedste musik 2005 Icelandic Film and Television Academy 2005 Voksne mennesker
Bedste Instruktør 2005 Icelandic Film and Television Academy 2005 Voksne mennesker
Bedste Film 2004 Mamers en Mars FF 2004 Se til venstre, der er en svensker
Silver Arrow, Best Romantic Duet:
Sidse Babett Knudsen
Björn Kjellman
2004 Faces of Love (Moscow) 2004 Se til venstre, der er en svensker
Speciel omtale - Sound Track 2004 Paris Film Festival 2004 Se til venstre, der er en svensker
Bedste Børne- og Familiefilm 2004 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2004 Bagland
Bedste kvindelige skuespiller:
Stephanie León
2004 Rimouski Carrousel Int. Youth F.F. 2004 Bagland
Best Leading Actor:
Björn Kjellman
2003 Karlovy Vary International Film Festival 2003 Se til venstre, der er en svensker
Grand Jury Prize for International Features 2003 Los Angeles, AFI Int. Festival 2003 Se til venstre, der er en svensker
Bedste kvindelige skuespiller:
Stephanie León
2003 Copenhagen International Film Festival 2003 Bagland
Bedste Kort Fiktionsfilm 2003 Odense Internationale Film Festival 2003 Dykkerdrengen
Bedste Film, Børnejury 2003 BUSTER 2003 Dykkerdrengen
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Leeuwarden Noordelijk Film Festival 08-11-2017 QEDA
Lübeck, Nordische Filmtage 01-11-2017 QEDA
Lübeck, Nordische Filmtage 01-11-2017 Aminas breve
Moscow - Royal Danish Embassy 18-10-2017 Aminas breve
Hamburg FilmFest GmbH 05-10-2017 Aminas breve
CPH PIX 28-09-2017 QEDA
Roma Arcipelago Short Film Festival 07-11-2014 Vi der blev tilbage
Zagreb Film Festival 19-10-2014 Her bor Jensen
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 27-05-2013 Eksperimentet
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 27-05-2013 Bagland
Tokyo Northern Lights Festival 09-02-2013 Voksne mennesker
Odense Internationale Film Festival 20-08-2012 Her bor Jensen
Mexico Festival Int. De Cine Para Niños 07-08-2012 Her bor Jensen
Cinémathèque royale de Belgique 01-05-2012 Se til venstre, der er en svensker
Chennai International Film Festival 14-12-2011 Skyskraber
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 04-12-2011 Eksperimentet
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 04-12-2011 Her bor Jensen
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 03-12-2011 Her bor Jensen
Oulu Int. Children's Film Festival 21-11-2011 Skyskraber
Tallinn Black Nights Film Festival 18-11-2011 Skyskraber
Lithuania Scanorama Film Forum 10-11-2011 Skyskraber
Lübeck, Nordische Filmtage 02-11-2011 Her bor Jensen
Discovery - Scotland's Int. Film Fest for Children & Young People 22-10-2011 Skyskraber
Mumbai Film Festival 13-10-2011 Skyskraber
Rimouski Carrousel Int. Youth F.F. 25-09-2011 Skyskraber
Frankfurt Lucas International Children's Film Festival 04-09-2011 Her bor Jensen
Espoo Ciné International Film Festival 19-08-2011 Skyskraber
Poznan Transatlantyk Int. Film & Music Festival 05-08-2011 Skyskraber
Baltic Debuts Film Festival 24-07-2011 Eksperimentet
Seoul International Youth Film Festival 07-07-2011 Skyskraber
Taipei Film Festival 24-06-2011 Skyskraber
Shanghai International Film Festival 11-06-2011 Eksperimentet
Troia Int. Film Festival (Setúbal) 03-06-2011 Skyskraber
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 29-05-2011 Skyskraber
Ankara Flying Broom International Women's Film Festival 05-05-2011 Eksperimentet
Kristiansand International Children's Film Festival 03-05-2011 Skyskraber
Kristiansand International Children's Film Festival 03-05-2011 Her bor Jensen
Malmö, BUFF 15-03-2011 Skyskraber
Berlinale 10-02-2011 Skyskraber
Göteborg International Film Festival 28-01-2011 Eksperimentet
Los Angeles Scandinavian Film Festival ASFLA 08-01-2011 Eksperimentet
Buenos Aires Danish Film Festival 16-11-2010 Eksperimentet
Lübeck, Nordische Filmtage 03-11-2010 Eksperimentet
Mumbai Film Festival 21-10-2010 Eksperimentet
Reykjavik Film Festival 23-09-2010 Eksperimentet
Odense Internationale Film Festival 23-08-2010 Her bor Jensen
Moscow - Royal Danish Embassy 22-04-2010 Vi der blev tilbage
Gijon International Film Festival 19-11-2009 Voksne mennesker
Toronto EU-Film Festival 07-11-2009 Hvid nat
Lithuania Scanorama Film Forum 05-11-2009 Se til venstre, der er en svensker
Granada, Festival de Jóvenes Realizadores 24-10-2009 Vi der blev tilbage
Imago Young Film and Video Festival 26-09-2009 Vi der blev tilbage
SIFF One Reel Film Festival Seattle 05-09-2009 Vi der blev tilbage
Venezia Circuito Off Int. Short Film Festival 02-09-2009 Vi der blev tilbage
Oulu Music Video Finland 19-08-2009 Vi der blev tilbage
Guanajuato International Film Festival 24-07-2009 Vi der blev tilbage
Seoul International Youth Film Festival 09-07-2009 Vi der blev tilbage
Vila Do Conde Festival Int. De Curtas Metragens 04-07-2009 Vi der blev tilbage
Roma Arcipelago Short Film Festival 12-06-2009 Vi der blev tilbage
Big Sur, Henry Miller Memorial Library 11-06-2009 Vi der blev tilbage
Sydney Film Festival 03-06-2009 Vi der blev tilbage
Kristiansand International Children's Film Festival 27-04-2009 Vi der blev tilbage
Halifax, ViewFinders: International FF for Youth 21-04-2009 Vi der blev tilbage
Malmö, BUFF 10-03-2009 Vi der blev tilbage
Lille European Film Festival 06-03-2009 Vi der blev tilbage
Trondheim Minimalen Kortfilm Festival 06-03-2009 Vi der blev tilbage
Reykjavík The Northern Wave Int. Film Festival 27-02-2009 Vi der blev tilbage
Belgrade Balkankult Fondacija 14-02-2009 Vi der blev tilbage
Clermont-Ferrand Festival Du Court Metrage 30-01-2009 Vi der blev tilbage
Future Shorts 02-12-2008 Vi der blev tilbage
Lithuania Scanorama Film Forum 13-11-2008 Hvid nat
Belfast Cinemagic 13-11-2008 Vi der blev tilbage
Prague Short Film Festival 12-11-2008 Vi der blev tilbage
Chicago Int. Children's Film Festival 23-10-2008 Vi der blev tilbage
Malmö Nordisk Panorama 26-09-2008 Vi der blev tilbage
BUSTER 19-09-2008 Vi der blev tilbage
Venice International Film Festival 27-08-2008 Vi der blev tilbage
Venezia Festival D'Arte Cinematografica 27-08-2008 Vi der blev tilbage
Alexandria International Film Festival 26-08-2008 Hvid nat
Wisconsin Film Festival 03-04-2008 Hvid nat
Hong Kong International Film Festival 17-03-2008 Hvid nat
Cleveland International Film Festival 06-03-2008 Hvid nat
Glasgow Film Festival 14-02-2008 Hvid nat
Göteborg International Film Festival 25-01-2008 Hvid nat
Lübeck, Nordische Filmtage 31-10-2007 Hvid nat
Busan International Film Festival 04-10-2007 Hvid nat
Taipei Film Festival 22-06-2007 Bagland
c/o Fred Hollerer, EU XXL film Synchro Film 28-02-2007 Voksne mennesker
Wien EU XXL Film 30-11-2006 Voksne mennesker
Torun, Camerimage 25-11-2006 Voksne mennesker
Lithuania Scanorama Film Forum 11-11-2006 Voksne mennesker
Riga Arsenals 16-09-2006 Voksne mennesker
Jerusalem Int. Film Festival 06-07-2006 Voksne mennesker
Durban International Film Festival 14-06-2006 Voksne mennesker
Cabourg Film Festival 08-06-2006 Voksne mennesker
Troia Int. Film Festival (Setúbal) 02-06-2006 Voksne mennesker
Seattle International Film Festival 25-05-2006 Voksne mennesker
Wisconsin Film Festival 30-03-2006 Voksne mennesker
Trondheim Kosmorama International Film Festival 24-03-2006 Voksne mennesker
Cleveland International Film Festival 16-03-2006 Voksne mennesker
Rouen, Fest. du Cinema Nordique 15-03-2006 Voksne mennesker
Sofia International Film Festival 09-03-2006 Voksne mennesker
Buenos Aires, Mar Del Plata Int. FF 09-03-2006 Voksne mennesker
Belgrade International Film Festival 24-02-2006 Voksne mennesker
Bangkok International Film Festival 17-02-2006 Voksne mennesker
Jameson Dublin International Film Festival 17-02-2006 Voksne mennesker
Göteborg International Film Festival 27-01-2006 Voksne mennesker
Bratislava International Film Festival 02-12-2005 Voksne mennesker
Budapest European Film Week 24-11-2005 Voksne mennesker
Gijon International Film Festival 24-11-2005 Voksne mennesker
Tallinn Black Nights Film Festival 24-11-2005 Voksne mennesker
Goa - Int. Film Festival of India 24-11-2005 Voksne mennesker
Ankara Festival on Wheels 18-11-2005 Voksne mennesker
Newcastle Northern Lights Film Festival 17-11-2005 Voksne mennesker
Belfast Cinemagic 17-11-2005 Dykkerdrengen
Ljubljana International Film Festival 10-11-2005 Voksne mennesker
Cardiff International Film Festival 09-11-2005 Voksne mennesker
Taipei Golden Horse Film Festival 04-11-2005 Voksne mennesker
Lübeck, Nordische Filmtage 03-11-2005 Voksne mennesker
Los Angeles, AFI Int. Festival 03-11-2005 Voksne mennesker
Sao Paulo Int. Film Festival 21-10-2005 Voksne mennesker
London Film Festival 20-10-2005 Voksne mennesker
Warsaw International Film Festival 07-10-2005 Voksne mennesker
Busan International Film Festival 06-10-2005 Voksne mennesker
Bordeaux International Festival for Women 03-10-2005 Voksne mennesker
Vancouver International Film Festival 29-09-2005 Voksne mennesker
Rio de Janeiro Film Festival 22-09-2005 Voksne mennesker
Halifax Atlantic Film Festival 15-09-2005 Voksne mennesker
Helsinki Film Festival 15-09-2005 Voksne mennesker
Sarajevo Film Festival 19-08-2005 Bagland
Melbourne Film Festival 20-07-2005 Voksne mennesker
Brussels Film Festival 01-07-2005 Voksne mennesker
Karlovy Vary International Film Festival 01-07-2005 Voksne mennesker
Transilvania International Film Festival 27-05-2005 Voksne mennesker
Cannes, Festival de 11-05-2005 Voksne mennesker
London Dogme Film Festival 01-04-2005 Se til venstre, der er en svensker
Cosmic Zoom Filmfestival 04-02-2005 Dykkerdrengen
Tehran Int. Short Film Festival 17-11-2004 Dykkerdrengen
Oulu Int. Children's Film Festival 15-11-2004 Bagland
Buenos Aires IFF for Children and Youth 04-11-2004 Dykkerdrengen
Norsk Filminstitutt Cinematek 21-10-2004 Dykkerdrengen
Toronto Harbourfront Super Danish 01-10-2004 Bagland
Rio de Janeiro Film Festival 23-09-2004 Bagland
Rimouski Carrousel Int. Youth F.F. 19-09-2004 Bagland
Vilnius and Klaipeda Int. Short Film Festival 03-09-2004 Dykkerdrengen
Sao Paulo Int. Short Film Festival 26-08-2004 Dykkerdrengen
Espoo Ciné International Film Festival 24-08-2004 Bagland
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 20-08-2004 Bagland
Helsinki, Nordic Institute for Contemporary Art 15-07-2004 Dykkerdrengen
Troia Int. Film Festival (Setúbal) 04-06-2004 Se til venstre, der er en svensker
Rome Int. Children's Film Festival 02-06-2004 Bagland
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 30-05-2004 Bagland
Kristiansand International Children's Film Festival 27-04-2004 Bagland
Kristiansand International Children's Film Festival 27-04-2004 Dykkerdrengen
Bonn Scandinavian Film festival 22-04-2004 Se til venstre, der er en svensker
New York Scandinavian House 21-04-2004 Se til venstre, der er en svensker
Halifax, ViewFinders: International FF for Youth 20-04-2004 Dykkerdrengen
Leeds International Film Festival For Children And Young People 01-04-2004 Bagland
Paris Film Festival 29-03-2004 Se til venstre, der er en svensker
Stockholm Film Festival Junior 28-03-2004 Dykkerdrengen
Mamers en Mars FF 19-03-2004 Se til venstre, der er en svensker
Malmö, BUFF 09-03-2004 Bagland
Malmö, BUFF 09-03-2004 Dykkerdrengen
Faces of Love (Moscow) 08-03-2004 Se til venstre, der er en svensker
Istanbul Festival of Independent Films 12-02-2004 Se til venstre, der er en svensker
Berlinale 05-02-2004 Bagland
Ealing Film Festival 29-01-2004 Se til venstre, der er en svensker
Göteborg International Film Festival 23-01-2004 Bagland
DABUF - Danske Børne- og Ungdomsfilmklubber 15-01-2004 Dykkerdrengen
Lithuania Scanorama Film Forum 10-11-2003 Se til venstre, der er en svensker
Los Angeles, AFI Int. Festival 06-11-2003 Se til venstre, der er en svensker
Sevilla Cinema and Sport Film Festival 02-11-2003 Se til venstre, der er en svensker
Lübeck, Nordische Filmtage 30-10-2003 Dykkerdrengen
Aarhus Filmfestival 22-10-2003 Dykkerdrengen
Ghent Flanders Int. Film Festival 07-10-2003 Se til venstre, der er en svensker
Busan International Film Festival 02-10-2003 Se til venstre, der er en svensker
BUSTER 23-09-2003 Bagland
BUSTER 23-09-2003 Dykkerdrengen
Malmö Nordisk Panorama 23-09-2003 Dykkerdrengen
Hamburg FilmFest GmbH 19-09-2003 Se til venstre, der er en svensker
Helsinki Film Festival 18-09-2003 Se til venstre, der er en svensker
Newcastle Northern Lights Film Festival 10-09-2003 Se til venstre, der er en svensker
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 17-08-2003 Bagland
Copenhagen International Film Festival 13-08-2003 Bagland
Edinburgh International Film Festival 13-08-2003 Dykkerdrengen
Odense Internationale Film Festival 11-08-2003 Dykkerdrengen
Locarno, Festival internazionale del film 06-08-2003 Dykkerdrengen
Prague Kino Aero 12-07-2003 Se til venstre, der er en svensker
Karlovy Vary International Film Festival 04-07-2003 Se til venstre, der er en svensker
Hamburg International Kurz Film Festival 04-06-2003 Se til venstre, der er en svensker
Göteborg International Film Festival 24-01-2003 Se til venstre, der er en svensker
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412