Camilla Bendix

/F. 1971

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Hundeliv 2016 Kirsten DK/Spillefilm
Undercover 2016 Luder DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte 2015 Julie DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Mor DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Julie Tv-serie
Nomansland 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kampen 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Broen 2 2013 Gertrud Tv-serie
Ludvig og julemanden 2011 Julie Tv-serie
Limbo 2011 Camilla Tv-serie
Hævnen 2010 Løber DK/Spillefilm
Frode - og alle de andre rødder 2008 Clara, Frodes mor DK/Spillefilm
Remix 2008 Clara DK/Spillefilm
Det perfekte kup 2008 Holger DK/Spillefilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Stemme U/Spillefilm
Sommer 2008 Anna Krogh Møller Tv-serie
Danni 2007 Charlotte Tv-serie
Af banen! 2005 Nina DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Pædagog 1 DK/Spillefilm
Ørnen 2004 Linda Krogsø Tv-serie
Zimmer frei 2004 Ulla Hartmann DK/Kort fiktion
Der er en yndig mand 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
De grønne slagtere 2003 Beate DK/Spillefilm
Ulykken 2003 Anna DK/Kort fiktion
Regel nr. 1 2003 Sygeplejerske I DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Maria Tv-serie
Som man behager 2003 Celia Tv-film
Slim Slam Slum 2002 Veronica DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Katrine Tv-serie
Limbo 2002 Medvirkende DK/Kort fiktion
En kærlighedshistorie 2001 Charlotte, Kiras søster DK/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Stemme U/Spillefilm
Den store forskel 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mit liv som Bent 2001 Marianne Tv-serie
Den jyske forbindelse 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Baby Doom 1998 Nicoline DK/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Frk. Lund Tv-serie
Kongeriget 1998 Medvirkende Tv-serie
Stjerner uden hjerner 1997 Solveig DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412