Philip Bech

1869-1928

Skuespiller. Født 12/3 1869, død 8/3 1928 - 58 år gammel.

Ansat ved Aarhus Teater.

Debuterede hos Fotorama i Århus og medvirkede i en lang række film dér. I 1913 rykke han til København og blev hurtigt knyttet til Nordisk Film, hvor han blev en af selskabets solide profiler. Med sit distingverede ydre og modne fremtræden spillede han ofte roller som millionær, direktør, godsejer o.lign. Han medvirkede i mere end 100 film og var aktiv lige til sin død i 1928, hvor han spillede med i den sidste stumfilm produceret hos Nordisk Film, "Jokeren".

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Jokeren 1928 Edward, Sir Herberts tjener DK/Spillefilm
Tordenstenene 1927 Direktøren DK/Spillefilm
Den hvide Geisha 1927 Konsul Vangen U/Spillefilm
Don Quixote 1926 Lucindas Fader DK/Spillefilm
Klovnen 1926 Medvirkende DK/Spillefilm
Københavns Sherlock Holmes 1925 Veksellerer Wang DK/Spillefilm
Fra Piazza del Popolo 1925 Christian DK/Spillefilm
Den store Magt 1925 Jørgens far, bankkasserer DK/Spillefilm
Solskinsdalen 1925 Professor Karker DK/Spillefilm
Det store Hjerte 1925 Niels Nielsen, proprietær DK/Spillefilm
Min Ven Privatdetektiven 1924 Jægermester Rømer til Rømersholm DK/Spillefilm
Kærligheds-Øen 1924 Jens Grøn, skibsrederens ven DK/Spillefilm
Raske Riviera Rejsende 1924 Guido Buzzio DK/Spillefilm
Republikaneren 1923 Kong Iwan DK/Spillefilm
Madsalune 1923 Medvirkende DK/Spillefilm
Smil og Taare 1923 Sagfører Thompson DK/Spillefilm
Den sidste Dans 1923 Grev Wrangel til Wrangelsborg DK/Spillefilm
Blandt Byens Børn 1923 Fabrikant DK/Spillefilm
Vore Venners Vinter 1923 Fabrikant Winge DK/Spillefilm
Munkens Fristelser 1921 Godsejer Wenck, Margrethes far DK/Spillefilm
Hendes Fortid 1921 Leo Aram, gesandt DK/Spillefilm
Kan disse Øjne lyve? 1921 Grev Preben, Egils onkel DK/Spillefilm
Lykkeper 1920 Isidor Blechingstein DK/Spillefilm
Dømmer ikke 1920 Døden / Bødlen DK/Spillefilm
En Aftenscene 1920 Martin, Ole Borchs tjener DK/Spillefilm
Borgslægtens Historie 1920 Bankier Vivild DK/Spillefilm
Scenens Børn 1920 Kunstnerisk direktør ved Hofteatret DK/Spillefilm
Hvorledes jeg kom til Filmen 1919 Professor Carroll DK/Spillefilm
Kærlighed overvinder Alt 1919 Godsejer Hans Reckland DK/Spillefilm
Bajadser 1919 Piero, vinbjergsejer DK/Spillefilm
Livets Omskiftelser 1919 Tomas Helweg, sagfører DK/Spillefilm
Rytterstatuen 1919 Alex von Moth, bankier, Gerhards bror DK/Spillefilm
Hjerteknuseren 1919 Borg, forvalter på Högvalla U/Spillefilm
Himmelskibet 1918 Visdommens ældste DK/Spillefilm
Lydia 1918 Bankdirektør Alexis Brenge DK/Spillefilm
Dommens Dag 1918 Dødens staldbroder DK/Spillefilm
Mands Vilje 1918 Etatsraad Wilhjelm, fabriksejer DK/Spillefilm
Avisdrengen 1918 Floduglen, fører på "Håbet" DK/Spillefilm
Hævneren 1918 Henkel, godsejer DK/Spillefilm
En Fare for Samfundet 1918 John Payne, millionær, Alices far DK/Spillefilm
Krig og Kærlighed 1918 Grev von Bähncke DK/Spillefilm
For sit Lands Ære 1918 Medvirkende DK/Spillefilm
Den lille Danserinde 1918 Medvirkende DK/Spillefilm
Testamentets Hemmelighed 1918 Richard Grant, Nancys formynder DK/Spillefilm
For Barnets Skyld 1918 Lord Burkeley DK/Spillefilm
Præstens Datter 1918 Pastor Wahl DK/Spillefilm
Glædens Dag 1918 Kurt Rosegger, impresario DK/Spillefilm
Pax æterna 1917 Friherre, prof. Claudius DK/Spillefilm
Vestens Børn 1917 Indianerhøvdingen "Den store ørn" DK/Spillefilm
Krigens Fjende 1917 Professor Acosta, Johannes' far DK/Spillefilm
Den ny Rocambole 1917 Grev Terro von Karlowitz DK/Spillefilm
Børnenes Synd 1917 Lensgreve Lindorff DK/Spillefilm
Expeditricen fra Østergade 1917 Friherre von Fernstrøm DK/Spillefilm
Hendes Moders Løfte 1917 Phillipsthal, rentier DK/Spillefilm
Synd skal sones 1917 Dr. Feining DK/Spillefilm
Livets Gøglespil 1917 Baron Walden DK/Spillefilm
Herregaards-Mysteriet 1917 Dommeren DK/Spillefilm
Den Retfærdiges Hustru 1917 Find, fængselslæge DK/Spillefilm
Skriget fra Djævlekløften 1917 Knud Lauge, godsejer DK/Spillefilm
Den skønne Evelyn 1916 Gray, millionær, Cecils far DK/Spillefilm
Sjæletyven 1916 Dr. Anthelmus Harmodi DK/Spillefilm
Manden uden Fremtid 1916 Mac Winton, ranchejer DK/Spillefilm
Det stjaalne Ansigt 1916 Jacob Smith, skibsreder DK/Spillefilm
Du skal elske din Næste 1916 Ekscellencen Henrik Hoff DK/Spillefilm
Danserindens Kærlighedsdrøm 1916 Rentier Darvies, pengudlåner DK/Spillefilm
Gentlemansekretæren 1916 James Morrison, millionær DK/Spillefilm
Det stjaalne Navn 1916 Lord Chester til Chester-Court DK/Spillefilm
Grevinde Clara 1916 Grev C.C. Corsini, Alberts far DK/Spillefilm
Grevinde Hjerteløs 1916 Grev Bürkel DK/Spillefilm
Stakkels Meta 1916 Moritz Gelter, bankier DK/Spillefilm
Maaneprinsessen 1916 Tom Darling, Annies onkel DK/Spillefilm
Ned med Vaabnene! 1915 Grev von Althaus, Marthas far DK/Spillefilm
Evangeliemandens Liv 1915 Dommer DK/Spillefilm
Revolutionsbryllup 1915 Montaloup, konventets udsending DK/Spillefilm
Naar Hævngløden slukkes 1915 Exellencen von Thurmer DK/Spillefilm
Cowboymillionæren 1915 Lord Cromby DK/Spillefilm
Manden med Staalnerverne 1915 Grev Otto Oran, Alex' onkel DK/Spillefilm
Menneskeskæbner 1915 Medvirkende DK/Spillefilm
Skyldig? - ikke skyldig? 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Expressens Mysterium 1914 Tjener DK/Spillefilm
Arbejdet adler 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Tugthusfange No. 97 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Den mystiske Fremmede 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Inderpigen 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Guldkalven 1914 Edward Mortimer, skibsreder DK/Spillefilm
Herberg for Hjemløse 1914 Forstanderen DK/Kort fiktion
De kære Nevøer 1914 James Carson, millionær DK/Spillefilm
Bagerstrædes Hemmelighed 1914 Direktør Torp DK/Kort fiktion
Gyldne Lænker 1914 Cartwright, millionær DK/Spillefilm
Millionær for en Dag 1914 Sukkerkongen Kalmann DK/Spillefilm
Proletargeniet 1914 Professor ved Konservatoriet DK/Kort fiktion
Opiumsdrømmen 1914 Medvirkende DK/Spillefilm
Prins for en Dag 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Fæstningsspioner 1913 Politichefen DK/Spillefilm
Den hemmelige Traktat 1913 Bankdirektør Nevill DK/Spillefilm
Under Kniven 1913 Ritmester Northon DK/Spillefilm
Blodets Baand 1912 Fabrikanten DK/Spillefilm
Dollarprinsessen 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Menneskejægere 1912 Mejerist Nielsen DK/Spillefilm
Mormonbyens Blomst 1912 Mormonernes Ældste DK/Spillefilm
En hjemløs Fugl 1911 Hatting, overretssagfører DK/Spillefilm
Under Vesterbros Glødelamper 1911 Opdageren DK/Kort fiktion
Dommeren 1911 Henri Vernon, assessor DK/Spillefilm
Det gamle Købmandshjem 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Elverhøj 1910 Kong Christian d. 4. DK/Kort fiktion
Ambrosius 1910 Baronen DK/Kort fiktion
I Bondefangerkløer 1910 Proprietæren DK/Spillefilm
Amatørtyvens Hustru 1910 Skovfogeden DK/Kort fiktion
Ansigtstyven 1910 Politidirektøren DK/Spillefilm
En Helt fra 64 1910 Kaptajn, Grev Ahlefeldt-Lauervigen DK/Kort fiktion
Slavehandlernes Flugt 1910 Wallenstein, slavehandler DK/Spillefilm
Valdemar Sejr 1910 Westhard, hedningernes feltherre DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412