Ingrid Kofoed

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Den skaldede frisør 2012 Personlig assistent (Susanne Bier) DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Produktionsleder DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Produktionsleder DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Produktionsleder Tv-serie
Drømme i København 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Lille soldat 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Præproduktion DK/Spillefilm
Ibrahim 2007 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Mors dreng 2007 Produktionsleder DK/Kort fiktion
De unge år 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Hundeøjne 2005 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Forbrydelser 2004 Produktionsleder DK/Spillefilm
Brødre 2004 Produktionsleder DK/Spillefilm
Zafir 2003 Produktionskoordinator, 2. unit DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Produktionsleder DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Produktionsleder Tv-film
Italiensk for begyndere 2000 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 1999 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Let's Get Lost 1997 Produktion DK/Spillefilm
Sunes familie 1997 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Mørkeleg 1996 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Assisterende producer Tv-serie
Sidste time 1995 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412