Meike Bahnsen

/F. 1973

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Lærke Bergmann DK/Spillefilm
Bedrag 2016 Klima- og energiminister Tv-serie
Vindmøllernes sus 2016 Viktoria DK/Spillefilm
Skytten 2013 Pægagog DK/Spillefilm
Harmoni 2012 Eva DK/Kort fiktion
Pizza King 1999 Claus' polske kæreste DK/Spillefilm
Tarzan 1999 Stemme U/Spillefilm
Slangehud 1999 Azra Tv-film
Når mor kommer hjem... 1998 Russisk luder DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412