Morten Rasmussen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gud taler ud 2017 Co-producer DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte 2015 Producer DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Producer Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Executive producer Tv-serie
Ghettodrengen 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Ludvig og julemanden 2011 Producer Tv-serie
1001 hemmeligheder for børn - og ikke for voksne 2010 Producer DK/Kort fiktion
Vølvens forbandelse 2009 VFX-producer DK/Spillefilm
Væk fra Spjald 2007 Executive producer DK/Kort fiktion
Tavi - ånden der steg op fra havet 2006 Producer DK/Dokumentarfilm
Koma 2006 Producer DK/Kort fiktion
Snart kommer tiden 2006 Executive producer DK/Kort fiktion
Carl Nielsen - lyset og mørket 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Noget om det danske sygehusvæsen 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
Mit liv som Bent 2001 Producer Tv-serie
Fikumdik 1997 Instruktion Tv-serie
Portland 1996 Musikprogrammør DK/Spillefilm
Katja og englen 1995 Produktion DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412