Mikael Persbrandt

/F. 1965

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
The Salvation 2014 Peter DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Thomas Jacob DK/Spillefilm
Mig ejer ingen 2013 Hasse U/Spillefilm
Hamilton: I nationens interesse 2012 Carl Hamilton U/Spillefilm
Hypnotisøren 2012 Erik Maria Bark U/Spillefilm
Hævnen 2010 Anton DK/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Lars U/Spillefilm
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Sigfrid Larsson DK/Spillefilm
Vidunderlig og elsket af alle 2007 Sig själv U/Spillefilm
Bang bang orangutang 2005 Åke DK/Spillefilm
Nu 2003 Adam som ung DK/Kort fiktion
Dag og nat 2003 Manden (Thomas) DK/Spillefilm
Den sidste kontrakt 1998 Roger Nyman U/Spillefilm
Hele herligheden 1998 Glenn U/Spillefilm
Spor i mørket 1997 Gunvald Larsson DK/Spillefilm
Jeg er din kriger 1997 Hjorth U/Spillefilm
Under overfladen 1997 Roffe U/Spillefilm
Sommeren 1995 Peter U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412