Michael Nyqvist

1960-2017

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Bernard Bergmann DK/Spillefilm
Den alvorsfulde leg 2016 Chefredaktør Markel U/Spillefilm
The Colony 2015 Medvirkende U/Spillefilm
John Wick 2014 Viggo Tarasov U/Spillefilm
Europa Report 2013 Andrei Blok U/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Johan DK/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Mikael Blomkvist U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Mikael Blomkvist U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Mikael Blomkvist U/Spillefilm
Den sorte pimpernel 2007 Harald Edelstam DK/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Magnus Folkesson (Arns far) U/Spillefilm
Bang bang orangutang 2005 Blomberg DK/Spillefilm
Next Door 2005 Åke U/Spillefilm
Äideistä parhain 2005 Hjalmar U/Spillefilm
Som i himlen 2004 Daniel Daréus U/Spillefilm
Dag og nat 2003 Vennen (Jakob) DK/Spillefilm
Bäst i Sverige 2002 Medvirkende U/Spillefilm
Fyren fra nabograven 2002 Benny Söderström U/Spillefilm
Hr. Boe & co's Anxiety 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tillsammans 2000 Rolf U/Spillefilm
Spor i mørket 1997 Banck DK/Spillefilm
Jerusalem 1996 Tømrer #1 U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412