Michael De Luca

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Captain Phillips 2013 Producer U/Spillefilm
Priest 2011 Producer U/Spillefilm
Fright night 2011 Producer U/Spillefilm
Moneyball 2011 Producer U/Spillefilm
The social network 2010 Producer U/Spillefilm
Brothers 2009 Producer U/Spillefilm
21 2008 Producer U/Spillefilm
The Love Guru 2008 Producer U/Spillefilm
Ghost rider 2007 Producer U/Spillefilm
Zathura - et eventyr i rummet 2006 Produktion U/Spillefilm
Boogie nights 1997 Producer U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412