Philip Forbes

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Uden for kærligheden 2007 B-fotograf DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Focus puller Tv-serie
Solkongen 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Strings 2004 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina) DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Kameraassistent DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Focus puller DK/Spillefilm
Dogon 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Manden bag døren 2003 B-fotograf DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 B-fotograf DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Kameraassistent Tv-serie
Okay 2002 B-fotograf DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Focus puller DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 B-fotograf DK/Spillefilm
Flyvende farmor 2001 Fotografassistent DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 B-fotograf DK/Spillefilm
Monas verden 2001 B-fotograf DK/Spillefilm
Max 2000 B-fotograf DK/Spillefilm
På fremmed mark 2000 Fotografassistent DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Fotografassistent DK/Spillefilm
Mifunes sidste sang 1999 B-fotograf DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 B-fotograf DK/Spillefilm
Afmagt 1998 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Taber! 1998 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Hele herligheden 1998 B-fotograf U/Spillefilm
Karrusel 1998 B-fotograf Tv-serie
Let's Get Lost 1997 B-fotograf DK/Spillefilm
Café Hector 1996 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Farligt venskab 1995 Kameraassistent DK/Spillefilm
Sandhedens time 1995 Foto DK/Kort fiktion
I Wonder Who's Kissing You Now? 1989 Fotografassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412