Therese Glahn

/F. 1970

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mercur 2017 Frk. Haller Tv-serie
Filmen om Kaptajn Underhyler 2017 Stemme U/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Hanne DK/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2 2013 Stemme U/Spillefilm
Kufferten 2012 Sebastians mor Agnes DK/Spillefilm
Engle hører til i himlen 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Klassefesten 2011 Hanne DK/Spillefilm
Hjælp, det er jul 2011 Sig selv Tv-serie
Tigre og tatoveringer 2010 Stemme DK/Kort fiktion
Karla og Katrine 2009 Dolly DK/Spillefilm
Original 2009 Bankfunktionær DK/Spillefilm
H*A*S*H 2009 Stemme Tv-serie
Far til fire - på hjemmebane 2008 Gitte DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Ingrid DK/Spillefilm
Nynne 2006 Lærke Marie von Rose, Nynnes kollega Tv-serie
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Gitte DK/Spillefilm
Monsteret 2002 Mette DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Søs Tv-serie
Flyvende farmor 2001 Politibetjent DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Serviceagent DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Koreograf DK/Spillefilm
Middagen 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
D-Dag 2001 Kvinde på hotelværelse Tv-film
6 onsdage 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
Toast 1999 Gitte Tv-serie
Festen 1998 Michelle DK/Spillefilm
Den blå munk 1998 Bartender DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412