Regitze Estrup

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Andrea, støttegruppe DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Sygeplejerske Tv-serie
Lukas & The Aspies 2015 Mor DK/Kort fiktion
Min bror Karim 2011 Skolelærerinden DK/Kort fiktion
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Kassedame DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Ulla DK/Spillefilm
Manden der blandt andet var en sko 2004 Marie DK/Kort fiktion
De udstillede 2000 AA DK/Dokumentarfilm
Fruen på Hamre 2000 Anna DK/Spillefilm
Idioterne 1998 Louise, Karens søster DK/Spillefilm
Pas på mor 1998 Camilla Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412