Anne Katrine Andersen

/F. 1972

Producer. Født 23/8 1972.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Miraklet 2014 Postproducer DK/Spillefilm
I am Here 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Andy Warhol Eats a Burger 2014 Producer DK/Eksperimentalfilm
Den hvide mand 2014 Producer DK/Eksperimentalfilm
Sort sne 2014 Producer DK/Eksperimentalfilm
I Destroy You with My Machine 2014 Producer DK/Eksperimentalfilm
Der er ikke andet end det der er 2014 Producer DK/Eksperimentalfilm
Antboy 2013 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Postproduktionsproducer DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Postproduktionsproducer DK/Spillefilm
En familie 2010 Postproduktionsproducer DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Postproduktionsproducer DK/Spillefilm
Applaus 2009 Postproduktionsproducer DK/Spillefilm
Kærlighedens krigere 2009 Producer U/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Instruktørassistent U/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Postproduktionsproducer DK/Spillefilm
I min verden 2006 Producer DK/Kort fiktion
Out 2006 Producer DK/Kort fiktion
Manderlay 2005 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Brødre 2004 Postproduktionsproducer DK/Spillefilm
Arven 2003 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Nu 2003 Producer DK/Kort fiktion
Dag og nat 2003 Producer DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Et rigtigt menneske 2001 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Bænken 2000 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Italiensk for begyndere 2000 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Constance 1999 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Vildspor 1998 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Idioterne 1998 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Den blå munk 1998 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
FIPRESCI Pris:
Simon Staho
2005 Zagreb Motovun Film Festival 2005 Dag og nat
Silver Hugo:
Mikael Persbrandt
Sam Kessel
Maria Bonnevie
Lena Endre
Michael Nyqvist
Hans Alfredson
Pernilla August
Fares Fares
Tuva Novotny
Marie Göranzon
Erland Josephson
2004 Chicago International Film Festival 2004 Dag og nat

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Kilkenny European Subtitle Film Festival 19-11-2012 Dag og nat
Vilnius International Film Festival 18-03-2010 Kærlighedens krigere
London Lesbian and Gay Film Festival 17-03-2010 Kærlighedens krigere
Göteborg International Film Festival 29-01-2010 Kærlighedens krigere
SAGA NORDICA Paris Cine Nordica 16-12-2009 Kærlighedens krigere
Denver International Film Festival 12-11-2009 Kærlighedens krigere
Kiev Molodist Int. Film Festival 24-10-2009 Kærlighedens krigere
Hamburg FilmFest GmbH 24-09-2009 Kærlighedens krigere
Locarno, Festival internazionale del film 05-08-2009 Kærlighedens krigere
Mumbai International Film Festival 06-03-2008 Dag og nat
Hyderabad International Film Festival 03-01-2008 Dag og nat
Santo Domingo International Film Festival 04-10-2007 Dag og nat
San Sebastian International Film Festival 20-09-2007 Dag og nat
Belgrade Danish Film Event 18-04-2007 Dag og nat
Moscow - Royal Danish Embassy 06-09-2006 Dag og nat
Zagreb Motovun Film Festival 24-07-2006 Dag og nat
Nicaragua EU FF 15-02-2006 Dag og nat
Rio de Janeiro, Danish FF 27-09-2005 Dag og nat
Vlissingen, Film by the Sea 09-09-2005 Dag og nat
Zagreb Motovun Film Festival 25-07-2005 Dag og nat
Jerusalem Int. Film Festival 07-07-2005 Dag og nat
Moscow Int. Film Festival 17-06-2005 Dag og nat
Troia Int. Film Festival (Setúbal) 28-05-2005 Dag og nat
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 12-04-2005 Dag og nat
Istanbul Int. Film Festival 02-04-2005 Dag og nat
Vilnius International Film Festival 01-04-2005 Dag og nat
Buenos Aires, Mar Del Plata Int. FF 10-03-2005 Dag og nat
Budapest Danish Film Week 10-03-2005 Dag og nat
Rouen, Fest. du Cinema Nordique 09-03-2005 Dag og nat
Mexico City Intl Contemp FF 16-02-2005 Dag og nat
Miami International Film festival 04-02-2005 Dag og nat
Havana International FF of New Latin Cinema 07-12-2004 Dag og nat
Tallinn Black Nights Film Festival 27-11-2004 Dag og nat
Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 18-11-2004 Dag og nat
Chicago International Film Festival 07-10-2004 Dag og nat
Milan MIFED 06-10-2004 Dag og nat
Ghent Flanders Int. Film Festival 05-10-2004 Dag og nat
San Sebastian International Film Festival 16-09-2004 Dag og nat
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 20-08-2004 Dag og nat
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412