Morten Jensen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Vilde venner 2013 Lydoptagelser Tv-serie
Præsidenten 2011 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Grantræet 2011 Grip DK/Kort fiktion
Bag Blixens maske 2011 Belysningsmester DK/Dokumentarfilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 B-tonemester DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Boom operator DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Grip Tv-serie
Tempelriddernes skat II 2007 B-tonemester DK/Spillefilm
Fighter 2007 Boom operator DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Boom operator Tv-serie
Sprængfarlig bombe 2006 B-tonemester DK/Spillefilm
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 B-tonemester DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Boom operator DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 B-tonemester Tv-serie
Unge Andersen 2005 Boom operator DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Lydassistent DK/Spillefilm
Veninder 2005 Boom operator DK/Spillefilm
Mørke 2005 B-tonemester DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Boom operator DK/Spillefilm
Forbrydelser 2004 B-tonemester DK/Spillefilm
Bagland 2003 Boom operator DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Lydklipper supervisor Tv-serie
Ulvepigen Tinke 2002 B-tonemester DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Boom operator DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Boom operator DK/Spillefilm
Når lysterne tændes 2001 Toneassistent DK/Kort fiktion
Alt andet blev pludseligt totalt ligegyldigt 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Mifunes sidste sang 1999 Boom operator DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412