Rasmus Videbæk

/F. 1973

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Fotograf DK/Spillefilm
Det mørke tårn 2017 Fotograf U/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 A-fotograf DK/Spillefilm
Virgin Mountain 2015 Cheffotograf U/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Cheffotograf DK/Spillefilm
Go with Me 2015 Fotograf U/Spillefilm
Kapgang 2014 A-fotograf DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Helikopterfotograf DK/Spillefilm
Skytten 2013 Cheffotograf DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Cheffotograf DK/Spillefilm
Lykke 2011 Foto Tv-serie
Klassefesten 2011 Foto DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Fotograf DK/Spillefilm
1001 hemmeligheder for børn - og ikke for voksne 2010 Foto DK/Kort fiktion
Superbror 2009 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Det gode hjerte 2009 Foto U/Spillefilm
Roskilde 2008 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Kandidaten 2008 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Foto DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Foto DK/Spillefilm
Vi der blev tilbage 2007 Foto DK/Kort fiktion
Rene hjerter 2006 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
The Monastery 2006 Colorgrading-konsulent DK/Dokumentarfilm
Pip og papegøje 2005 Foto DK/Kort fiktion
Mørke 2005 Foto DK/Spillefilm
Villa Paranoia 2004 Foto DK/Spillefilm
Lauges kat 2004 Foto DK/Kort fiktion
Kongekabale 2004 Foto DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Foto Tv-serie
Se til venstre, der er en svensker 2003 Foto DK/Spillefilm
Midsommer 2003 Foto DK/Spillefilm
Fluen 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Nói albinói 2003 Foto U/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Fotograf, 2. unit Tv-serie
Klatretøsen 2002 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Stjernekigger 2002 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Kokken 2002 Foto DK/Kort fiktion
Tyr 2002 Foto DK/Kort fiktion
Skoda 2001 Foto DK/Kort fiktion
Woyzeks sidste symfoni 2001 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
De udvalgte 2001 Foto Tv-serie
Dykkerne 2000 VFX-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Kikser 2000 Foto DK/Kort fiktion
Under dagen 2000 Foto DK/Kort fiktion
Timbuktoo 2000 Foto DK/Kort fiktion
Siden sidst 2000 Foto DK/Kort fiktion
Digitale dage - er det paven der taler 2000 Foto DK/Dokumentarfilm
Hotel Pandemonium 2000 Foto DK/Kort fiktion
Lost Weekend 1999 Foto DK/Kort fiktion
Begravelsen 1998 Foto DK/Kort fiktion
De vendte aldrig hjem 1997 Foto DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412