Roar Skau Olsen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mesteren 2017 Eftersynkronisering DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Lydredigering DK/Spillefilm
Mercur 2017 Lydklipper Tv-serie
Bedre skilt end aldrig 2016 Lydklipper Tv-serie
I familiens skød 2016 Lyddesign U/Spillefilm
Al Medina 2015 Lydeffektklipper DK/Spillefilm
Misfits 2015 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Guldkysten 2015 Lyddesign DK/Spillefilm
Det andet liv 2014 Lyddesign DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Tonemester DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Lyddesign DK/Spillefilm
Et civiliseret land 2014 Tonemester DK/Dokumentarfilm
The Yes Men Are Revolting 2014 Lyddesign U/Dokumentarfilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Synkronisering DK/Dokumentarfilm
Dual 2013 Musikmix U/Spillefilm
Et dukkehjem 2013 Lyddesign DK/Kort fiktion
Tal R: The Virgin 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Lydoptagelser Tv-serie
Cloud Chamber 2013 Lyddesign Interaktive projekter
Nation Estate 2013 Lydklipper DK/Kort fiktion
Vilde venner 2013 Lydklipper Tv-serie
Sover Dolly på ryggen? 2012 Lyddesign DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Lyddesign DK/Spillefilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Toneassistent DK/Kort fiktion
Petey og Ginger - og finanskrisen i Amerika 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vilde piger 2012 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Rosa Morena 2011 Lyddesign DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Lyddesign DK/Spillefilm
Anstalten 2011 Lydklipper Tv-serie
Cirkusliv i savsmuld 2011 Lydklipper Tv-serie
Hold om mig 2010 Supplerende lyd DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Lyddesign DK/Spillefilm
De nøgne fra Skt. Petersborg 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
Se min kjole 2009 Tonemester DK/Spillefilm
Disco ormene 2008 Lyddesign DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Black Heart 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Album 2008 Lyd Tv-serie
Rich Kids 2007 Lyddesign DK/Spillefilm
Linas hemmelige bog 2007 Supervising sound designer U/Spillefilm
Nåletræer 2007 Lyd DK/Kort fiktion
Vikaren 2007 Lyd DK/Spillefilm
Meet me in Berlin 2007 Lyddesign DK/Kort fiktion
Rene hjerter 2006 Lyddesign DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Tonemester DK/Spillefilm
Out 2006 Lyd, 2. unit DK/Kort fiktion
American Losers 2006 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Opbrud 2005 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
The Danish Solution 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bag det stille ydre 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Lydmix DK/Spillefilm
Den rette ånd 2005 Tonemester DK/Spillefilm
En gal, en elsker eller en poet 2005 Tonemester DK/Dokumentarfilm
K-notatet 2004 Lyddesign Tv-dokumentar
Inkasso 2004 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Zafir 2003 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Tonemester DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Lydeffektklipper DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Lyd DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Lydklipper Tv-serie
Så hvid som sne 2001 Lyd U/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Lyd DK/Spillefilm
Escape - Flugten fra ensomheden 2001 Lyd DK/Kort fiktion
De udvalgte 2001 Lyddesign Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Dialogklipper Tv-film
Bente - en barrierekvinde 2001 Lyd Tv-serie
Dykkerne 2000 B-tonemester DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Zacharias Carl Borg 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Pyrus på pletten 2000 Lyd DK/Spillefilm
Ernst på skøjter 2000 Stemme DK/Kort fiktion
Le grand final 2000 Lyd DK/Kort fiktion
En sjælden fugl 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Constance 1999 Lyd DK/Spillefilm
Nøglebørn 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Geek - Nyc's Secret Sideshow 1997 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Rimhinde 1997 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Belma 1996 Synkronisering DK/Spillefilm
Vølvens spådom 1996 Toneassistent DK/Kort fiktion
Nazinigger 1994 Lyd DK/Kort fiktion
A very kinky story 1994 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412