Susanne Juhasz

/F. 1972

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Det grå guld 2013 Tina DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Carmen & Colombo 2011 Eva Berg Tv-serie
Hævnen 2010 Medvirkende DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Sygeplejerske Tv-serie
Karla og Katrine 2009 Gerda DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Caroline DK/Spillefilm
Som man behager 2003 Audrey Tv-film
Elsker dig for evigt 2002 Kassedame i ISO DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Gravid kvinde Tv-serie
Anja & Viktor 2001 Dame DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Heidi, frisør DK/Spillefilm
Lille mænsk 1999 Gitte DK/Kort fiktion
Nytårsaften 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412