Carsten Holst

/F. 1967

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Rejsen 2017 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Den perfekte middag 2014 Producer DK/Kort fiktion
Chancen 2014 Producer DK/Kort fiktion
Den store prøve 2014 Produktion DK/Kort fiktion
Loftet 2014 Produktion DK/Kort fiktion
Sepideh - Drømmen om stjernerne 2013 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Identitetstyveriet 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Me, myself & Martin Laursen 2012 Udviklingsproducer DK/Dokumentarfilm
1/2 revolution 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Ambassadøren 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Fra Haifa til Nørrebro 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Limboland 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Her bor Jensen 2010 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Sky 2010 Producer DK/Kort fiktion
Træneren 2009 Producer DK/Kort fiktion
Original 2009 Producer DK/Spillefilm
Winter 2008 Executive producer DK/Eksperimentalfilm
Mors dreng 2007 Producer DK/Kort fiktion
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Producer DK/Kort fiktion
Solkongen 2005 Producer DK/Spillefilm
Testamentet - Tage Skou-Hansen 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
Løvinden 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Levende mirakler 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Get a Life 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
United States of Afganistan 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Nathanial Wallich & Botanikkens Imperium 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Dogville Confessions 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
De fem benspænd 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Screaming men 2003 Producer DK/Dokumentarfilm
Flash of a Dream 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Dancer in the dark 2000 Assistent (Lars von Trier) DK/Spillefilm
von Triers 100 øjne 2000 Producer DK/Dokumentarfilm
Morten Korch - Solskin kan man altid finde 1999 Producer DK/Dokumentarfilm
Store Klaus og lille Lars 1999 Produktion Tv-dokumentar
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Aljazeera Golden Award for bedste lange film 2012 Doha, Aljazeera Documentary Film Festival 2012 1/2 revolution
Prisen for bedste lange dokumentarfilm 2012 London, East End Film Festival 2012 1/2 revolution
Special Section:
Omar Shargawi
Karim El Hakim
2012 Cairo Ismailia Film Festival 2012 1/2 revolution
Prix du JURYJEUNES long-métrage 2012 Geneve, Forum on Human Rights 2012 Ambassadøren
The ConScience Award 2012 Leuven, Docville 2012 Ambassadøren
Robert, Bedste Dokumentar:
Mads Brügger
2012 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2012 Ambassadøren
Robert, Bedste Lange Fiktion/Animation 2011 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2011 Limboland
Special Prize of The Jury 2010 Dubai International Film Festival 2010 Fra Haifa til Nørrebro
Peoples Choice Award 2010 Dubai International Film Festival 2010 Fra Haifa til Nørrebro
Bedste Europæiske kortfilm 2010 Leuven Short Film Festival 2010 Træneren
Bedste Film 2009 Shanghai International Film Festival 2009 Original
Bedste Mandlige Skuespiller 2009 Shanghai International Film Festival 2009 Original
FIPRESCI Jury Prize 2004 Zagreb Motovun Film Festival 2004 De fem benspænd
Bedste dokumentarfilm 2004 Durban International Film Festival 2004 De fem benspænd
Grand Prix 2004 Odense Internationale Film Festival 2004 De fem benspænd
Årets GuldDok 2004 Gulddok 2004 De fem benspænd
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 09-04-2015 De fem benspænd
Joensuu, Rokumentti Rock Film Festival 12-11-2014 1/2 revolution
Message to Man 20-09-2014 Ambassadøren
Seoul International Youth Film Festival 21-08-2014 Den perfekte middag
Bruxelles, Eye on Palestine Film and Arts Festival 15-03-2014 Fra Haifa til Nørrebro
DOK.AT Kontroversiell 01-03-2014 Ambassadøren
Bratislava, One World International Film Festival 21-11-2013 Ambassadøren
Zwickl Schwandorfer Dokumentarfilmtage 01-10-2013 Ambassadøren
Uhuru Productions Cape Town, Tri Continental Film Festival 20-09-2013 1/2 revolution
Uhuru Productions Cape Town, Tri Continental Film Festival 20-09-2013 Ambassadøren
Taipei, Urban Nomad Film Fest 25-04-2013 Ambassadøren
Thessaloniki Documentary Festival 15-03-2013 Ambassadøren
Prague, One World Human Rights Film Festival 04-03-2013 Ambassadøren
Berlin Around the World in 14 Films 30-11-2012 Ambassadøren
Plus Camerimage Torun 24-11-2012 1/2 revolution
Lithuania Scanorama Film Forum 08-11-2012 Ambassadøren
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 03-11-2012 1/2 revolution
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 03-11-2012 Ambassadøren
Geneve, Tous Ecrans Film Festival 02-11-2012 Limboland
Leeds Int. Film Festival 01-11-2012 1/2 revolution
Leeds Int. Film Festival 01-11-2012 Ambassadøren
Sydney, Cockatoo Island Film Festival 24-10-2012 1/2 revolution
Jihlava International Documentary Film Festival 23-10-2012 1/2 revolution
Jihlava International Documentary Film Festival 23-10-2012 Ambassadøren
Valladolid International Film Festival 20-10-2012 Ambassadøren
Osnabrueck Unabhaengiges FilmFest 10-10-2012 Ambassadøren
Sydney Antenna International Documentary Film Festival 10-10-2012 Ambassadøren
Vancouver International Film Festival 29-09-2012 Ambassadøren
Reykjavik Film Festival 27-09-2012 Ambassadøren
Helsinki Film Festival 15-09-2012 Ambassadøren
Shoreham, Quadrangle Film Festival 14-09-2012 Ambassadøren
Cinematik International Film Festival Piestany 07-09-2012 Ambassadøren
Riga, Baltic Sea Forum for Documentaries 05-09-2012 Ambassadøren
Melbourne Film Festival 02-08-2012 Ambassadøren
Durban International Film Festival 19-07-2012 Ambassadøren
Wellington - New Zealand Film Festival 19-07-2012 Ambassadøren
Galway International Film Festival, Film Fleadh 10-07-2012 Ambassadøren
Amsterdam, IDFA 10-07-2012 Ambassadøren
Dokufest Prizren 07-07-2012 1/2 revolution
Jerusalem Int. Film Festival 05-07-2012 1/2 revolution
Jerusalem Int. Film Festival 05-07-2012 Ambassadøren
London, East End Film Festival 03-07-2012 1/2 revolution
München International Film Festival 29-06-2012 Ambassadøren
Karlovy Vary International Film Festival 29-06-2012 Ambassadøren
Moscow Int. Film Festival 21-06-2012 Ambassadøren
Edinburgh International Film Festival 20-06-2012 Ambassadøren
SilverDocs AFI Documentary Festival 18-06-2012 1/2 revolution
SilverDocs AFI Documentary Festival 18-06-2012 Ambassadøren
Sheffield Doc/Fest 13-06-2012 1/2 revolution
Transilvania International Film Festival 01-06-2012 Ambassadøren
Belfast Film Festival 31-05-2012 1/2 revolution
Seattle International Film Festival 17-05-2012 Ambassadøren
Warszawa, Against Gravity 11-05-2012 Ambassadøren
Leuven, Docville 27-04-2012 Ambassadøren
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 26-04-2012 Ambassadøren
Doha, Aljazeera Documentary Film Festival 19-04-2012 1/2 revolution
Budapest Titanic International Film Festival 13-04-2012 Ambassadøren
Istanbul Int. Film Festival 31-03-2012 Ambassadøren
Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 22-03-2012 1/2 revolution
New York New Directors/New Films 21-03-2012 Ambassadøren
Trondheim Kosmorama International Film Festival 19-03-2012 1/2 revolution
Thessaloniki Documentary Festival 09-03-2012 1/2 revolution
Thessaloniki Documentary Festival 09-03-2012 Ambassadøren
Tempo Dokumentärfestival 06-03-2012 Ambassadøren
Geneve, Forum on Human Rights 02-03-2012 Ambassadøren
Columbia, True/False Film Festival 01-03-2012 1/2 revolution
Columbia, True/False Film Festival 01-03-2012 Ambassadøren
ZagrebDox 26-02-2012 Ambassadøren
Göteborg International Film Festival 27-01-2012 1/2 revolution
Göteborg International Film Festival 27-01-2012 Ambassadøren
Sundance Film Festival 19-01-2012 1/2 revolution
Sundance Film Festival 19-01-2012 Ambassadøren
Dubai International Film Festival 07-12-2011 1/2 revolution
Amsterdam, IDFA 16-11-2011 Ambassadøren
Montréal Rencontres Int. Du Documentaire 09-11-2011 De fem benspænd
CPH:DOX 03-11-2011 1/2 revolution
Oslo Films from the South Festival 06-10-2011 Fra Haifa til Nørrebro
Aarhus, Nordisk Panorama 23-09-2011 1/2 revolution
Dokufest Prizren 23-07-2011 De fem benspænd
Amsterdam, Festival Cinéma Arabe 26-05-2011 Fra Haifa til Nørrebro
Malmö, BUFF 15-03-2011 Træneren
Damascus Dox Box Festival 02-03-2011 Fra Haifa til Nørrebro
Danmarks Film Akademi 06-02-2011 Limboland
Dubai International Film Festival 12-12-2010 Fra Haifa til Nørrebro
Leuven Short Film Festival 04-12-2010 Træneren
Lübeck, Nordische Filmtage 03-11-2010 Træneren
Uppsala Int. Short Film Festival 25-10-2010 Fra Haifa til Nørrebro
Lisbon Int. Documentary Film Festival 14-10-2010 De fem benspænd
Bergen Nordisk Panorama 24-09-2010 Træneren
Odense Internationale Film Festival 23-08-2010 Træneren
Jerusalem Int. Film Festival 08-07-2010 Fra Haifa til Nørrebro
Transilvania International Film Festival 28-05-2010 Original
Los Angeles Scandinavian Film Festival ASFLA 08-01-2010 Original
Istanbul TURSAK Film Festival 11-12-2009 Original
Bursa International Silk Road Film Festival 14-11-2009 Original
Taipei Golden Horse Film Festival 06-11-2009 Original
Mill Valley Film Festival, Film Inst. California 08-10-2009 Original
BUSTER 18-09-2009 Træneren
Athens International Film Festival 16-09-2009 De fem benspænd
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 20-08-2009 Original
odense Bibliotikar, seminar 17-08-2009 Træneren
Perth Revelation Film Festival 02-07-2009 Original
Shanghai International Film Festival 13-06-2009 Original
New York Tribeca Film Festival 22-04-2009 Original
CPH PIX 16-04-2009 Original
Lithuania Scanorama Film Forum 13-11-2008 De fem benspænd
Museu de Arte De Sao Paulo 09-10-2008 De fem benspænd
CINUSP Paulo Emílio 02-04-2008 De fem benspænd
Lisbon Int. Documentary Film Festival 18-10-2007 De fem benspænd
Frankfurt Deutsches Filmmuseum 15-08-2007 Solkongen
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 24-01-2007 De fem benspænd
Damaskus EU FF 20-10-2006 Solkongen
Singapore EU-Film Festival 10-10-2006 Solkongen
Warsaw EU Film Festival 01-09-2006 Solkongen
DK FILM FEST : LA 01-06-2006 De fem benspænd
Hanoi / Ho Chi Minh City EU Film Festival 01-05-2006 Solkongen
Danish Culture Institute, Beijing 29-04-2006 De fem benspænd
Chicago EU-Filmfestival 04-03-2006 Solkongen
Prague, One World Human Rights Film Festival 02-03-2006 Get a Life
Prague, One World Human Rights Film Festival 02-03-2006 De fem benspænd
Prague, One World Human Rights Film Festival 02-03-2006 Flash of a Dream
New York, IFC Center 20-01-2006 von Triers 100 øjne
Sevilla Festival de Cine 04-11-2005 Get a Life
Jihlava International Documentary Film Festival 25-10-2005 Get a Life
Sheffield Doc/Fest 10-10-2005 Get a Life
Anthropology Film Festival Pärnu 03-07-2005 Get a Life
Brasilia EU Film Festival 01-06-2005 De fem benspænd
Tokyo, Hokuou Tanpen Festival 21-05-2005 De fem benspænd
Seoul EU Film Festival 06-05-2005 De fem benspænd
Jeonju International Film Festival 28-04-2005 De fem benspænd
Singapore International Film Festival 15-04-2005 De fem benspænd
Moscow EU Film Festival 13-04-2005 De fem benspænd
Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 29-03-2005 De fem benspænd
ZagrebDox 22-02-2005 De fem benspænd
Adelaide International Film Festival 18-02-2005 De fem benspænd
Mexico City Intl Contemp FF 16-02-2005 De fem benspænd
Mumbai International Film Festival 06-01-2005 De fem benspænd
Suriname IDFA Flies T®opics 29-11-2004 De fem benspænd
Taipei Golden Horse Film Festival 25-11-2004 De fem benspænd
Amsterdam, IDFA 18-11-2004 Get a Life
Reykjavik Film Festival 17-11-2004 De fem benspænd
Tempo Dokumentärfestival 11-11-2004 De fem benspænd
Maribor, DokMa 02-11-2004 De fem benspænd
Aarhus Filmfestival 27-10-2004 De fem benspænd
Jihlava International Documentary Film Festival 26-10-2004 De fem benspænd
Lisbon Int. Documentary Film Festival 24-10-2004 De fem benspænd
Toronto Harbourfront Super Danish 22-10-2004 De fem benspænd
Oscar Awards Foreign Language Film 01-10-2004 De fem benspænd
Vancouver International Film Festival 28-09-2004 De fem benspænd
Valdivia International Cine & Video Festival 25-09-2004 De fem benspænd
Reykjavik Nordisk Panorama 22-09-2004 Levende mirakler
Riga Arsenals 18-09-2004 De fem benspænd
Honningsvag, North Cape Film Festival 16-09-2004 De fem benspænd
Helsinki Film Festival 16-09-2004 De fem benspænd
Athens International Film Festival 10-09-2004 De fem benspænd
Sarajevo Film Festival 20-08-2004 De fem benspænd
Odense Internationale Film Festival 09-08-2004 De fem benspænd
Brisbane International Film Festival 27-07-2004 De fem benspænd
Zagreb Motovun Film Festival 26-07-2004 De fem benspænd
Warsaw, Era New Horizons Film Festival 22-07-2004 De fem benspænd
Melbourne Film Festival 21-07-2004 De fem benspænd
Cape Town, Encounters South African Int. Documentary Film Festival 16-07-2004 De fem benspænd
Wellington - New Zealand Film Festival 16-07-2004 De fem benspænd
Auckland International Film Festival 09-07-2004 De fem benspænd
Jerusalem Int. Film Festival 08-07-2004 De fem benspænd
Vila Do Conde Festival Int. De Curtas Metragens 03-07-2004 De fem benspænd
International Television and Film Festival Cologne 17-06-2004 De fem benspænd
Helsinki Midnight Sun Film Festival 14-06-2004 De fem benspænd
Durban International Film Festival 14-06-2004 De fem benspænd
Sydney Film Festival 11-06-2004 De fem benspænd
Sofia - Royal Danish Embassy 28-05-2004 De fem benspænd
Madrid, Documenta Madrid 07-05-2004 De fem benspænd
München Documentary Festival 07-05-2004 De fem benspænd
Linz, Crossing Europe Film Festival 04-05-2004 De fem benspænd
Vilnius International Film Festival 30-04-2004 De fem benspænd
Buenos Aires Festival de Cine Independiente 14-04-2004 De fem benspænd
Hong Kong International Film Festival 06-04-2004 De fem benspænd
Montevideo International Film Festival of Uruguay 03-04-2004 De fem benspænd
Belgrade Int. Documentary & Short Film Festival 30-03-2004 De fem benspænd
Oslo EuroDoc Film Festival 29-03-2004 De fem benspænd
Bermuda Film Festival 19-03-2004 De fem benspænd
Buenos Aires, Mar Del Plata Int. FF 11-03-2004 De fem benspænd
Montreal Festival du Film sur l'art 11-03-2004 von Triers 100 øjne
Tampere Film Festival 03-03-2004 De fem benspænd
New York Film Society of Lincoln Center 19-02-2004 De fem benspænd
Stockholm Cinemateket, Svenska Filminstitutet 14-02-2004 De fem benspænd
Budapest Danish Film Week 10-02-2004 De fem benspænd
Berlin - Royal Danish Embassy 01-02-2004 De fem benspænd
Laboratoire Èclair 01-02-2004 De fem benspænd
Göteborg International Film Festival 23-01-2004 De fem benspænd
Prague Febiofest, Int. Film, TV and Video Festival 22-01-2004 De fem benspænd
Sundance Film Festival 15-01-2004 De fem benspænd
Berlin European Film Academy Awards 06-12-2003 De fem benspænd
Festival dei Popoli, Firenze 28-11-2003 De fem benspænd
Tallinn Black Nights Film Festival 22-11-2003 De fem benspænd
Stavanger Sydvest Film AS 21-11-2003 De fem benspænd
Gijon International Film Festival 20-11-2003 De fem benspænd
Oslo International Film Festival 20-11-2003 De fem benspænd
Amsterdam, IDFA 20-11-2003 De fem benspænd
Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 20-11-2003 De fem benspænd
Esse&bi Cinematografica 10-11-2003 De fem benspænd
CPH:DOX 07-11-2003 De fem benspænd
Sevilla Cinema and Sport Film Festival 02-11-2003 De fem benspænd
Lübeck, Nordische Filmtage 30-10-2003 De fem benspænd
Valladolid International Film Festival 24-10-2003 De fem benspænd
Bergen International Film festival 16-10-2003 De fem benspænd
Sheffield Doc/Fest 13-10-2003 De fem benspænd
Rio de Janeiro Film Festival 25-09-2003 De fem benspænd
Malmö Nordisk Panorama 23-09-2003 De fem benspænd
Toronto International Film Festival 04-09-2003 De fem benspænd
Venezia Festival D'Arte Cinematografica 27-08-2003 De fem benspænd
International Making of Festival, Toulouse 17-06-2003 von Triers 100 øjne
Rom, Filmstudio 80 28-03-2003 von Triers 100 øjne
Berlin Prix Europa Festival 12-10-2002 Flash of a Dream
Hot Springs Documentary Film Festival 10-10-2002 von Triers 100 øjne
Malmö Folkets Bio 16-08-2002 Flash of a Dream
Odense Internationale Film Festival 12-08-2002 Flash of a Dream
Melbourne Film Festival 24-07-2002 Flash of a Dream
Krakow Film Festival 24-05-2002 von Triers 100 øjne
Rouen, Fest. du Cinema Nordique 13-03-2002 von Triers 100 øjne
Los Angeles Scandinavian Film Festival ASFLA 01-02-2002 von Triers 100 øjne
Göteborg International Film Festival 25-01-2002 Flash of a Dream
Tallinn Black Nights Film Festival 01-12-2001 von Triers 100 øjne
Amsterdam, IDFA 22-11-2001 von Triers 100 øjne
Taipei Golden Horse Film Festival 17-11-2001 von Triers 100 øjne
Valladolid International Film Festival 25-10-2001 von Triers 100 øjne
Halifax Atlantic Film Festival 14-09-2001 von Triers 100 øjne
Espoo Ciné International Film Festival 21-08-2001 von Triers 100 øjne
Odense Internationale Film Festival 13-08-2001 von Triers 100 øjne
Moscow Int. Film Festival 21-06-2001 von Triers 100 øjne
Williamsburg Brooklyn Film Festival 03-05-2001 von Triers 100 øjne
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 30-04-2001 von Triers 100 øjne
Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 29-03-2001 von Triers 100 øjne
Göteborg International Film Festival 26-01-2001 von Triers 100 øjne
Vis alle

DFI-Nyheder og artikler

Indisk film i turbanen (21. maj 2015)
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412