Iben Snebang

/F. 1973

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Fighter 2007 Produktionsassistent (præproduktion) DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Postproduktionschef Tv-serie
Tid til forandring 2004 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Dogville 2003 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Zafir 2003 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Okay 2002 Instruktørassistent DK/Spillefilm
It's all about love 2002 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Flyvende farmor 2001 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Blind Date 1999 Instruktion DK/Kort fiktion
Portland 1996 Scripter DK/Spillefilm
De største helte 1996 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412