Charlotte Laustsen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Grethe 2017 Sminkør Tv-serie
Kidnapning 2017 Makeup DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Sminkør DK/Spillefilm
Forældre 2016 Chefsminkør DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Chefsminkør DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
Comeback 2015 Makeup DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Sminkør DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Chefsminkør DK/Spillefilm
Klassefesten 2 - begravelsen 2014 Chefsminkør DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Sminkør Tv-serie
Borgen 3 2013 Sminkør Tv-serie
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Chefsminkør DK/Spillefilm
Bag Blixens maske 2011 Sminkør DK/Dokumentarfilm
Beast 2011 Makeup DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Chefsminkør DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Sminkør DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Makeup DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Chefsminkør DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Chefsminkør, 2. unit DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Makeup Tv-serie
Lulu & Leon 2009 Makeup Tv-serie
Så kort og mærkeligt livet er 2008 Stylist DK/Dokumentarfilm
Album 2008 Makeup Tv-serie
Hvid nat 2007 Sminkeassistent DK/Spillefilm
De unge år 2007 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Makeup DK/Spillefilm
Offscreen 2006 Makeup DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Sminkør Tv-serie
Nynne 2006 Makeup Tv-serie
Unge Andersen 2005 Chefsminkør DK/Spillefilm
Allegro 2005 Makeup DK/Spillefilm
Brødre 2004 Sminkør DK/Spillefilm
Hannah Wolfe 2004 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Makeup DK/Spillefilm
En som Hodder 2003 Makeup DK/Spillefilm
Zafir 2003 Chefsminkør, 2. unit DK/Spillefilm
Baby 2003 Makeup DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Makeup DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Makeup Tv-serie
Pulekalenderen 2002 Kostumedesigner DK/Kort fiktion
Flyvende farmor 2001 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Sminkør DK/Spillefilm
Kat 2001 Makeup (2. unit) DK/Spillefilm
Monas verden 2001 Sminkør DK/Spillefilm
Bænken 2000 Makeup DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 1999 Makeup DK/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Makeup assistent Tv-serie
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412