Karen Baumbach

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Den bedste mand 2017 Line producer DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Konsulent DK/Spillefilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Produktionsleder U/Spillefilm
Albert 2015 Præproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Assisterende line producer (udvikling) DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Line producer DK/Spillefilm
Antboy 2013 Produktionsleder DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Produktionsleder Tv-serie
Vildfugl 2012 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Produktionsleder DK/Spillefilm
Little Night Hunter 2012 Line producer DK/Kort fiktion
Bag Blixens maske 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Ved verdens ende 2009 Produktionssupervisor (postproduktion) DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Produktionsleder Tv-serie
Disco ormene 2008 Line producer DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den sorte pimpernel 2007 Line producer DK/Spillefilm
Springet 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Produktionsleder (postproduktion) DK/Spillefilm
Den rette ånd 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Hannah med H 2004 Location-assistent U/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Produktionsleder DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Produktionsleder DK/Spillefilm
Falkehjerte 1999 Produktionsleder DK/Spillefilm
Vis alle

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Wellington - New Zealand Film Festival 19-07-2012 Bag Blixens maske
Göteborg International Film Festival 27-01-2012 Bag Blixens maske
Amsterdam, IDFA 16-11-2011 Bag Blixens maske

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412