Anders Nylander

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 SFX-tekniker DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Klipper DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Stunts DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 SFX-tekniker DK/Spillefilm
Antboy 2013 SFX-assistent DK/Spillefilm
Broen 2 2013 SFX-assistent Tv-serie
Fjällbackamorden: I betraktarens öga 2012 Klipper Tv-film
Simon 2011 Klipper U/Spillefilm
Ronnie ser på stjernerne 2010 Banderival #2 DK/Kort fiktion
Miffo 2003 Klip U/Spillefilm
Suxxess 2002 Klip U/Spillefilm
Det store gennembrud 1999 Klip U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412