Jackie Chan

/F. 1954

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Lego Ninjago Filmen 2017 Stemme U/Spillefilm
The Foreigner 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Karate kid 2010 Mr. Han U/Spillefilm
The Forbidden Kingdom 2008 Lu Yan/Old Hop U/Spillefilm
Rush hour 3 2007 Lee U/Spillefilm
Jorden rundt i 80 dage 2004 Passepartout/Lau Xing U/Spillefilm
Shanghai knights 2003 Chon Wang U/Spillefilm
The Medallion 2003 Eddie Yang U/Spillefilm
The Tuxedo 2002 Jimmy Tong U/Spillefilm
Rush Hour 2 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Shanghai Noon 2000 Chon Wang U/Spillefilm
Rush hour 1998 Lee U/Spillefilm
Ballade i Bronx 1995 Keung U/Spillefilm
Narko-ligaens klør 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Piratpatruljen slår til 1987 Instruktion U/Spillefilm
Protector 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Police story - en strømer ta'r hævn 1985 Instruktion U/Spillefilm
Kineseren 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412