Valdemar Lund

1877-1958

Skuespiller. Født 21/10 1877, død 5/6 1958. Gift 1902 med skuespillerinde Karen Poulsen, og i 1920 med skuespillerinde Elna Augusta Marie Spore (født Roar-Christensen).

Uddannet fra Det Kgl. Teaters elevskole og var primært aktiv på scenen, særligt Dagmarteatret.

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
En caprice 1955 Medvirkende Tv-film
Guds mærkelige veje 1944 Farbroderen DK/Kort fiktion
Jens Langkniv 1940 Præsten Herr Philip DK/Spillefilm
Det Største i Verden 1921 Billy Wiggins, Bettys mand DK/Spillefilm
Gudernes Yndling 1920 Medvirkende DK/Spillefilm
Gloria 1916 Medvirkende DK/Spillefilm

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412