Naja Jensen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gud taler ud 2017 Makeup assistent DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Sminkør DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Sminkør DK/Spillefilm
Listen 2014 Casting DK/Kort fiktion
MGP Missionen 2013 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Makeup assistent DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Sminkør DK/Spillefilm
Storm 2009 Chefsminkør DK/Spillefilm
Kristian 2009 Kostumier Tv-serie
Far til fire - på hjemmebane 2008 Sminkør DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Sminkør DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Sminkør DK/Spillefilm
Slip hestene løs 2000 Makeup DK/Spillefilm
Constance 1999 Stylist DK/Spillefilm
Lysets hjerte 1998 Makeup DK/Spillefilm
Surferne kommer 1998 Makeup DK/Kort fiktion
En loppe kan også gø 1996 Makeup DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412