Anna Anthony

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Kvinden der drømte om en mand 2010 Co-producer DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Co-producer DK/Spillefilm
Drabet 2005 Co-producer DK/Spillefilm
Zozo 2005 Producer U/Spillefilm
Next Door 2005 Co-producer U/Spillefilm
Brødre 2004 Co-producer DK/Spillefilm
Arven 2003 Co-producer DK/Spillefilm
Kops 2003 Producer U/Spillefilm
Tillsammans 2000 Associate producer U/Spillefilm
Den bästa sommaren 2000 Assisterende producer U/Spillefilm
Jalla! Jalla! 2000 Producer U/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Personlig assistent (Mr. Jönsson) DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412