Magnus Jarlbo

/F. 1960

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Arvingerne 3 2017 Komponist Tv-serie
De standhaftige 2016 Komponist DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Komponist Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Musik Tv-serie
Jeg hader ADHD - børn i en diagnosetid 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
Håbets havn 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
Beyond 2011 Komponist U/Spillefilm
Ballroom dancer 2011 Komponist DK/Dokumentarfilm
Jeg er min egen Dolly Parton 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Den man elsker 2008 Musik U/Spillefilm
Let's be together 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
En soap 2006 Musik DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Musik U/Spillefilm
Outside 2005 Musik DK/Eksperimentalfilm
Om Sara 2005 Musik U/Spillefilm
Invisible 2004 Musik DK/Eksperimentalfilm
Fluen 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Hundehotellet 2000 Musik U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412