Stephen Warbeck

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Polisse 2011 Musik U/Spillefilm
Machan 2010 Musik U/Spillefilm
Tigerbrødre 2004 Musik U/Spillefilm
Kaptajn Corellis mandolin 2001 Musik U/Spillefilm
Charlotte Gray 2001 Musik U/Spillefilm
Billy Elliot 2000 Musik U/Spillefilm
Quills - Marquis de Sades forførende pen 2000 Musik U/Spillefilm
Shakespeare in Love 1999 Musik U/Spillefilm
Fanny & Elvis 1999 Musik U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412