Sedsel Andersen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Mercur 2017 Scripter Tv-serie
Sikke et cirkus 2017 Scripter DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Scripter DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Scripter DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Scripter Tv-serie
Lang historie kort 2015 Scripter DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Scripter Tv-serie
Kapgang 2014 Scripter DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Scripter DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Scripter DK/Spillefilm
Antboy 2013 Scripter DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Scripter DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Scripter DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Scripter DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Scripter DK/Spillefilm
Dyret 2011 Scripter DK/Kort fiktion
Parterapi 2010 Scripter DK/Spillefilm
En familie 2010 Scripter DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Scripter DK/Kort fiktion
Kidnappet 2010 Scripter DK/Spillefilm
Flugten 2009 Scripter DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Scripter DK/Spillefilm
Camping 2009 Scripter DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III 2008 Scripter DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Scripter DK/Spillefilm
Dansen 2008 Scripter DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Scripter DK/Spillefilm
Panser 2008 Scripter DK/Kort fiktion
Daisy Diamond 2007 Scripter DK/Spillefilm
Ekko 2007 Scripter DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Scripter DK/Kort fiktion
De unge år 2007 Scripter DK/Spillefilm
En soap 2006 Scripter DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Scripter DK/Spillefilm
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Scripter DK/Spillefilm
En aften i Operaen 2006 Scripter DK/Kort fiktion
Anklaget 2005 Scripter DK/Spillefilm
Voksne mennesker 2005 Scripter DK/Spillefilm
Højdeskræk 2005 Manus-supervisor DK/Kort fiktion
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Scripter DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Scripter DK/Spillefilm
Lauges kat 2004 Scripter DK/Kort fiktion
Jagten på kæledyret 2004 Scripter DK/Kort fiktion
Tid til forandring 2004 Scripter DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Scripter DK/Spillefilm
Mellem os 2003 Scripter DK/Kort fiktion
Baby 2003 Scripter DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Scripter DK/Spillefilm
Se dagens lys 2003 Manuskonsulent Tv-film
Ulvepigen Tinke 2002 Scripter DK/Spillefilm
John og Mia 2002 Scripter DK/Kort fiktion
Flyvende farmor 2001 Scripter DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Manus-supervisor Tv-serie
Dancer in the Dark 2000 Scripter DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Manuskonsulent Tv-serie
Hotellet 2000 Manus-supervisor Tv-serie
Sort, hvid & grå 2000 Scripter DK/Kort fiktion
Tusindfryd 1998 Manus-supervisor Tv-film
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412