Lars Valentin

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Der kommer en dag 2016 Location manager DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Location manager DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Location scout Tv-serie
Fasandræberne 2014 Location scout DK/Spillefilm
The Spiral 2012 Indspilningsleder Tv-serie
Caroline - den sidste rejse 2010 Producer DK/Spillefilm
Frode - og alle de andre rødder 2008 Location manager DK/Spillefilm
Panser 2008 Producer DK/Kort fiktion
Guldhornene 2007 Location manager (præproduktion) DK/Spillefilm
De unge år 2007 Location scout DK/Spillefilm
Marts 2007 Producer DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Location manager Tv-serie
En aften i Operaen 2006 Producer DK/Kort fiktion
Store planer 2005 Location manager DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Location scout DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Location manager Tv-serie
Pusher II 2004 Location manager DK/Spillefilm
Hannah Wolfe 2004 Location manager DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Location manager DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Location manager DK/Spillefilm
Okay 2002 Location manager DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Location-konsulent DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Location manager DK/Spillefilm
Flyvende farmor 2001 Location manager DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Location scout DK/Spillefilm
Karrusel 1998 Location scout Tv-serie
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Location scout U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412