Tine Katinka Jensen

1975-2015

Instruktør. Født 1975, død september 2015 - 40 år. Uddannet fra Den Danske Filmskole i 2005 med afgangsfilmen "Angie", som vandt årets GuldDok på Odense Film Festival. Tidligere har hun arbejdet med tv for børn, bl.a. med serien "Wonder Kids", som blev vist på TV 2. Kendt for dokuemtarfilmene "Solange on Love" (2008) og "Vilde piger" (2012).

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Vilde piger 2012 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Co-instruktør DK/Dokumentarfilm
Solange on love 2008 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Angie 2005 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Gymnast 2002 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Model 2002 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Balletdanser 2002 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Skuespiller 2001 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Wonderkids 2001 Instruktion Antologi
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Danish DOX Award 2008 CPH:DOX 2008 Solange on love

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
Lisboa International Independent Film Festival 23-04-2009 Solange on love
CPH:DOX 07-11-2008 Solange on love
Odense Internationale Film Festival 19-08-2008 Solange on love

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412