Mikkel E.G. Nielsen

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
En kongelig affære 2012 Klipper DK/Spillefilm
Mountain 2012 Klipper U/Kort fiktion
Juan 2011 Klip DK/Spillefilm
Dirch 2011 Teaser-klipper DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Klip DK/Spillefilm
Regnbueaber 2011 Klip DK/Kort fiktion
Cirkusliv i savsmuld 2011 Klipper Tv-serie
Parterapi 2010 Klip DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Klipper DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Klip DK/Spillefilm
Pipungerne - Turen til åen 2009 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Pipungerne - Hittebarnet 2009 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Pipungerne - Mus på stribe 2009 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Prinsessen og vagten 2009 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
D.A.D: True Believer 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Maj & Charlie 2008 Producer Tv-serie
De fortabte sjæles ø 2007 Klip DK/Spillefilm
Princess 2006 Klip DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Pandasyndromet 2006 Klip DK/Kort fiktion
Out 2006 Klip DK/Kort fiktion
Kolonien 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Dear Wendy 2005 Klip DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Kongekabale 2004 Klip DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Klip DK/Spillefilm
Se dagens lys 2003 Klip Tv-film
Klatretøsen 2002 B-klipper DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Klip DK/Spillefilm
Dykkerdrengen 2002 Klip DK/Kort fiktion
Nikolaj og Julie 2002 Klip Tv-serie
Anja & Viktor 2001 Klippeassistent DK/Spillefilm
Hr. Boe & co's Anxiety 2001 Klip DK/Kort fiktion
Notater om tavshed 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
De udvalgte 2001 Klip Tv-serie
Rejseholdet 2000 Klip Tv-serie
Fat Moon Rising 2000 Klip DK/Kort fiktion
En god dag at gø 1998 Klipper DK/Kort fiktion
De vendte aldrig hjem 1997 Klip DK/Kort fiktion
When The Music's Over 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412