Ulrich Seidl

/F. 1952

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Safari 2017 Instruktion U/Dokumentarfilm
A Modern Man 2017 Konsulent DK/Dokumentarfilm
I kælderen 2014 Instruktion U/Dokumentarfilm
Paradis: Håb 2013 Instruktion U/Spillefilm
Paradis: Kærlighed 2012 Instruktion U/Spillefilm
Paradis: Tro 2012 Instruktion U/Spillefilm
Import/Export 2008 Instruktion U/Spillefilm
Nationens tilstand 2002 Instruktion U/Dokumentarfilm
Hundedage 2001 Instruktion U/Spillefilm
Der Busenfreund 1997 Instruktion Tv-dokumentar
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412