Nille Leander

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Broen 3 2015 Fotograf, 2. unit Tv-serie
Broen 2 2013 Fotograf, 2. unit Tv-serie
Håbets havn 2012 Fotograf (suppl. optagelser) DK/Dokumentarfilm
Happy End 2012 Stills U/Spillefilm
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Stills DK/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Stills U/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Stills DK/Spillefilm
Spring for livet 1997 Stills U/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412