Philippe Kress

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Alle for tre 2017 Cheffotograf DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Fotograf Tv-serie
9. april 2015 Cheffotograf DK/Spillefilm
Beatles 2014 Fotograf U/Spillefilm
Alle for to 2013 Cheffotograf DK/Spillefilm
Eddie: The sleepwalking cannibal 2012 Fotograf U/Spillefilm
The Spiral 2012 Fotograf Tv-serie
Move On 2012 Fotograf U/Spillefilm
Rosa Morena 2011 Foto DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Fotograf DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Foto DK/Spillefilm
Blekingegadebanden 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Kristian 2009 Fotograf Tv-serie
Lotto 2006 Foto DK/Spillefilm
Helmer og søn 2006 Foto DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Foto Tv-serie
Nynne 2006 Foto Tv-serie
Den store dag 2005 Foto DK/Spillefilm
Doxa 2005 Fotograf, 2. unit U/Spillefilm
Stjernekigger 2002 Foto DK/Dokumentarfilm
Nikolaj og Julie 2002 Foto Tv-serie
Gabriels ord 2002 Foto DK/Kort fiktion
Hjerteafdelingen 2002 Foto Tv-serie
Halleluja 2001 Foto DK/Kort fiktion
Hjemvendt 2001 Fotograf DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 B-fotograf Tv-serie
Tegninger 2000 Foto DK/Kort fiktion
Valgaften 1998 Belyser DK/Kort fiktion
Wolfgang 1997 Belysningssupervisor DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412