Jonas Struck

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
QEDA 2017 Komponist DK/Spillefilm
Den anden side 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Borg 2017 Komponist U/Spillefilm
Vold i kærlighedens navn 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Idealisten 2015 Komponist DK/Spillefilm
9. april 2015 Komponist DK/Spillefilm
Ekstra Bladet uden for citat 2014 Komponist DK/Dokumentarfilm
Spies og Glistrup 2013 Komponist DK/Spillefilm
Belinda Beautiful 2012 Komponist DK/Kort fiktion
Superclásico 2011 Musikmix DK/Spillefilm
Min smukke datter 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Med døden til følge 2011 Komponist DK/Dokumentarfilm
Magi i luften 2011 Musikproducer DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Komponist (suppl. musik) DK/Spillefilm
Sol skin 2009 Musik DK/Kort fiktion
Bobby 2009 Komponist DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Musik Tv-serie
Lulu & Leon 2009 Musik Tv-serie
Manden fra Panama 2007 Komponist DK/Kort fiktion
Prag 2006 Komponist DK/Spillefilm
Magten over kærligheden 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Stjernekigger 2002 Musik DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412