Lars Dela

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Miraklet 2014 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
The Secret Society Of Fine Arts 2012 Teknisk backup DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Teknisk backup DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 2011 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
ID:A 2011 Teknisk chef DK/Spillefilm
Dyret 2011 Teknisk konsulent DK/Kort fiktion
Ambassadøren 2011 Teknisk backup DK/Dokumentarfilm
Smukke mennesker 2010 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Det erotiske menneske 2010 Teknisk backup DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
En familie 2010 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Hævnen 2010 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Min avatar og mig 2010 Teknisk backup DK/Dokumentarfilm
Klovn - the Movie 2010 Teknisk chef DK/Spillefilm
Rounding up Donkeys 2010 Teknisk chef U/Spillefilm
Himlen falder 2009 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Mig og Jesper 2009 Teknisk koordinator DK/Dokumentarfilm
Zoomerne 2009 Teknisk chef DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Aqualorius 2009 Teknisk supervisor DK/Kort fiktion
Vanvittig forelsket 2009 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The movie 2009 Teknisk backup DK/Spillefilm
Træneren 2009 VFX-teknik DK/Kort fiktion
Den du frygter 2008 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Pers metode 2008 Teknisk konsulent DK/Dokumentarfilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Teknisk konsulent (postproduktion) DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
De unge år 2007 Teknisk support DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Råzone 2006 Teknisk backup DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Bázo 2005 Teknisk assistent U/Spillefilm
Drabet 2005 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Forbrydelser 2004 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Brødre 2004 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Strings 2004 Teknisk support DK/Spillefilm
Dogville 2003 Teknisk support DK/Spillefilm
Arven 2003 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Zafir 2003 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Debutanten 2002 Teknisk konsulent DK/Kort fiktion
Kat 2001 Teknisk assistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412