Maja Dyekjær

/F. 1968

Producer. Født 4/8 1968. Uddannet cand.mag. i Filmvidenskab og økonomi i 1998.

Maja Dyekjær har været producer på en række danske spillefilm, heriblandt Christian Dyekjærs "Fuglejagten" (2012), som modtog hovedprisen ved den internationale børnefilmfestival i Kristianssand i 2013, og "Fantasten" (2017), samt Erik Clausen-filmene "Mennesker bliver spist" (2015) og "Aldrig mere i morgen" (2017).

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Fantasten 2017 Producer DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Producer DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Postproducer DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Producer DK/Spillefilm
Rastløs 2015 Producer DK/Kort fiktion
Steppeulven 2014 Udviklingsproducer DK/Spillefilm
Forhandleren 2014 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Fuglejagten 2012 Producer DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Producer DK/Spillefilm
Sønner af Norge 2011 Co-producer U/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Bedste Film:
Christian Dyekjær
2013 Kristiansand International Children's Film Festival 2013 Fuglejagten

Festivaldeltagelse

Download som PDF / Excel
Festivaler Festivaldato Film
BUSTER 14-09-2015 Fuglejagten
Riga International Film Festival 02-12-2014 Fuglejagten
Oulu Int. Children's Film Festival 18-11-2013 Fuglejagten
Mumbai Golden Elephant International Childrens Film Festival 14-11-2013 Fuglejagten
Minsk International Film Festival Listapad 01-11-2013 Fuglejagten
Sheffield Showcomotion, The Show Room Cinema 06-07-2013 Fuglejagten
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 27-05-2013 Fuglejagten
Kristiansand International Children's Film Festival 23-04-2013 Fuglejagten
Stockholm Film Festival Junior 15-04-2013 Fuglejagten
Malmö, BUFF 11-03-2013 Fuglejagten
Antwerpen European Youth FF of Flanders 09-02-2013 Fuglejagten
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 01-12-2012 Fuglejagten
Tallinn Black Nights Film Festival 13-11-2012 Fuglejagten
Lübeck, Nordische Filmtage 31-10-2012 Fuglejagten
London Film Festival 10-10-2012 Fuglejagten
Rimouski Carrousel Int. Youth F.F. 23-09-2012 Fuglejagten
Giffoni Film Festival 14-07-2012 Fuglejagten
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412