Lone Friis

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Kidnapning 2017 Kostumier DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Kostumier DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Kostumeassistance DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Kostumeassistent Tv-serie
Alle for to 2013 Kostumier DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Kostumier DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Kostumier DK/Spillefilm
Forbandelsen 2012 Set design DK/Kort fiktion
Skyskraber 2011 Kostumeassistance DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Kostumier (præproduktion) DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Kostumeassistent DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Kostumer Tv-serie
Lysets nøgle 2007 Produktion, 2. unit Tv-serie
Barda - et rollespil 2006 Kostumedesigner Tv-serie
Nordkraft 2005 Kostumier DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Kostumier DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Garderobe assistent DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Kostumeassistent Tv-serie
Bertram & co 2002 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412